Quicktab Q721, tabletă ieftină de 7 inci

Tableta Quicktab Q721 e o alegere destul de interesantă și e una dintre cele mai ieftine modele de pe piață. Acest brand oferă tablete chiar și de dimensiuni mai generoase, dar eu prefer cele compacte dacă vreți pentru oraș sau școală (portabilitate mai bună). O tabletă mai mare oferă și performanțe mai bune iar dacă vreți ceva mai special, e nevoie de un buget mai mare. Se poate opta și pentru o tabletă din segmentul superior ori de la un alt brand dacă nu vă place aceasta.

Pe partea de preț, pot spune că e corect și nu sunt multe tablete care pot concura cu aceasta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Pe partea de configurație are: un Dual Core de 1.2 GHz, memorie RAM de 512MB, memorie de 4 GB și placa video PowerVR SGX540. Nu e cea mai performantă alegere însă mi se pare destul de bună ținând cont că Androidul nu cere multe resurse. Ecranul său e unul de 7 inci cu imagine 480p. Nu e cea mai grozavă rezoluție dar poate că nici nu căutați ceva mai bun.

Multitaskingul e decent iar ca și aplicații are destule preinstalate, dar puteți opta pentru alte din magazinul online – Google Play. Veți găsi chiar și cărți, reviste, jocuri etc. Multe dintre acele materiale sau aplicații sunt gratuite și ușor de accesat.

Tableta mai are: o cameră web, slot pentru card, slot pentru căști, suport media decent, WiFi,baterie bună etc. Suportă prin intermediul unui cablu OTG următoarele: modem 3G, tastatură și mouse. Parcă o tastatură ar fi utilă însă doar pentru o tabletă ceva mai mare. Bineînțeles mă refer la cele cu stand+tastatură care vă ajută să aveți ambele mâini libere. Sistemul de operare e Android 4.2 Jelly Bean, dar nu e ultima versiune (4.4 Kitkat).

Plusuri: este foarte ieftină, Android 4.2, configurație decentă, suport OTG, design reușit etc.
Minusuri: nu sunt.

Quicktab Q721 e o tabletă destul de bună pentru cei care vor ceva accesibil și mic. Chiar dacă un smartphone pare cam scump, o tabletă e o alegere mai ieftină deoarece nu are 3G, totuși există tablete cu 3G sau care suportă un modem extern (cablu OTG+modem)

Te-ar mai putea interesa