Pyramis Sliding 1151BLK, hotă telescopică inox

Pyramis SLIDING 1151BLK e o hotă incorporabilă de culoare inox adresată celora interesați de un model care să arate bine, să fie eficientă și care să se integreze perfect în orice bucătărie. Are două motoare, iar din această cauză are o putere de absorbție de 315mc/h.

Modelul 1151BLK vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și se comportă fără reproșuri în orice situație. Filtrul e unul foarte rezistent întrucât e vorba despre unul din aluminiu (filtrul de grăsime are clasa de eficiență C).
Pyramis SLIDING 1151BLK

Caracteristici

Hota Pyramis Sliding 1151BLK e una apărută pe piață de aproximativ un an și e pe placul clienților deoarece integrează o putere de absorbție mare de 315 mc/h (aceasta e capacitatea maximă întrucât cea minimă e de 243 mc), două spoturi puternice cu halogen și e realizată din materiale rezistente (inox).
Controlul e unul electronic prin touch (comenzi prin atingere). Acest lucru face ca aparatul să fie unul deosebit de ușor de folosit de oricine.
Acest model are o putere de 220W, putere care nu trebuie confundată cu cea de absorbție (aceasta din urmă depinde și de treapta de viteză aleasă întrucât aparatul are 3 trepte).

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că e făcut din inox, puterea de absorbție ok, nivelul de zgomot nu prea mare și filtrarea bună (se poate opta pentru evacuare în exterior sau recirculare; a doua opțiune presupune cumpărarea de filtru cu cărbune activ).
Contra ar fi că nu are o clasă de eficiență energetică mai bună. Are clasa F cu un consum de 196kW/an. Având în vedere că hota nu funcționează tot timpu leu zic că e un consum decent.

Concluzie

Pentru cei interesați de un produs de top la un preț decent recomand această hotă incorporabilă întrucât vine ca o alternativă europeană la multele chinezării disponibile pe piață.
Brandul Pyramis e unul grecesc, iar pe piața românească e prezent de 12 ani. Până acum am văzut că produsele acestora au primit recenzii pozitive semn că au niște produse de calitate bună.

Te-ar mai putea interesa