Pyramis Sliding 1144BGX, model incorporabil cu 1 motor

Pyramis Sliding 1144BGX e un produs incorporabil de la un brand grecesc. Chiar dacă are un singur motor puterea de absorbție e una mare de 638 mc/h și e vorba despre o putere maximă.

Hota incorporabilă de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat fiabil de la un brand european.
Din poza de alături se poate vedea că e un model telescopic culoare inox cu negru (pe negru e sticla).

Pro

Puterea aparatului e una de 260W, dar nu trebuie confundată cu cea de absorbție care e de 294-638 mc/h în funcție de cât aveți nevoie. Viteza poate fi setată în 3 trepte, motorul fiind unul cu turbină.
Consumul energetic e unul nu prea mare întrucât are clasa C cu un consum de 111 kW/an.
Pentru a vedea diferite lucruri pe care le gătiți atunci când lumina nu e prea bună acest model e unul dotat cu două spoturi de halogen care au eficiența G la iluminare. Aceste spoturi au o putere de 50W fiecare.
Nivelul de zgomot e dependent de puterea de absorbție setată, iar din această cauză e între 55 și 70 decibeli.
Aparatul poate fi utilizat în sistem de recirculare, dar acest lucru îi va scădea puterea de absorbție cu undva la 15 procente.

Contra

Ar fi fost interesat dacă iluminarea s-ar fi făcut cu LED. Acest lucru ar fi contribuit la un consum energetic redus (cu vreo câteva zeci de W).

Concluzie

Hota Pyramis Sliding 1144BGX e una care poate fi utilizată în mod cu evacuare la exterior sau cu sistem de recirculare. Modul de utilizare depinde de preferințele și posibilitățile fiecăruia. Modul ideal e cel cu evacuare la exterior, dar poate că nu vreți să găuriți pereții (iar o gaură de hotă poate costa de la 100 la 200 de lei) și în acest fel se poate opta pentru recirculare (în acest caz trebuie alte filtre… mai multe detalii în manualul de utilizare).

Te-ar mai putea interesa