Pyramis Rustic Black 3060, pachet cuptor și plită incorporabilă

Pyramis Rustic Black 3060 e o soluție rustică pentru cei care le place acest stil și e destul de greu să echipezi o întreagă bucătărie cu aparate în acest stil. De aceea, unii aleg o combină frigorifică incorporabilă și o hotă de tip șemineu pe negru. Stilul model e mai accesibil din anumite puncte de vedere și veți avea control touch în același buget, dar o plită electrică e ceva mai scumpă dacă vreți să aibă un randament la fel de mare. Despre plită nu am de sus prea multe deoarece e una pe gaz cu aprindere electrică integrată și grilajele sunt pentru fiecare arzător în parte.

Pachetul cuptor electricu cu plită pe gaz e o alegere bună deoarece veți obține preparatele preferate destul de ușor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E normal ca acest cuptor să aibă un control mecanic și timerul să fie unul analog, că doar nu ați văzut un aparat rustic cu timer digital. Are funcții de încălzire potrivite pentru a încerca o mulțime de rețete. Funcția de autocurățare diferă de la un cuptor la altul, iar la cel de jos e denumită – Easyclean, adică va ușura curățarea. Din poza de sus se poate vedea ventilatorul său și ușa e destul e bine izolată datorită celor 2 straturi de sticlă.

E un cuptor puternic datorită grill-ului său de 1.2 kW și pentru ceva mai multe detalii despre el, puteți consulta manualul său.

Păreri pro și contra

Combinația de mai sus e una ideală chiar și pentru utilizatori mai pretențioși, iar eu nu vă pot recomanda ceva mai ieftin dacă nu discutăm de un cuptor cu minim 6 funcții. Anumite funcții sunt prezente datorită anumitor dotări și aici mă refer în special la ventilator. Puteți face un corp special pentru cuptor sau chiar să-l montați la nivelul blatului dacă nu vreți să vă aplecați cu sau după tavă.

Pyramis Rustic Black 3060 a fost lansat anul acesta pentru cei care vor o altfel de bucătărie și cred că vreți să schimbați chiar și mobilierul, pentru că necesar un mobilier pe bej sau altă culoare retro.

Te-ar mai putea interesa