Pyramis Pyreco Plus, cuptor și plită pe inox

Pachetul numit Pyramis Pyreco Plus e unul atractiv ca preț, dar și funcționalitatea e pe măsură. Comparativ cu un aragaz mixt, aceste aparate arată mult mai bine și oferă rezultate mai bune. Plita e una clasică nu cu foarte multe dotări, dar randamentul e foarte important atunci când gătiți. Cele electrice cu inducție sunt ceva mai bune dar prețul de achiziție și costul de utilizare sunt ceva mai mari. Cuptorul e unul cu ventilator deci poate coace uniform și interiorul e răcit pentru o funcționare corectă.

Combinația aceasta e ideală dacă nu vreți să renunțați la arzătoarele pe gaz. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea acestui cuptor e una de 64 de litri și e irelevantă cât timp toate cuptoarele au aceleași dimensiuni. Controlul cuptorului e unul mecanic și se vede foarte bine din poze, plus că timerul e și el unul mecanic. Sunt destul de multe cuptoare cu timer digital dar asta ține de preferințe (utilitatea e aceeași).

Nu-mi plac cuptoarele cu puține funcții pentru că nu poți prepara prea multe rețete și rezultatele nu sunt atât de bune. Un cuptor cu multe funcții are numeroase dotări și care depind de prezența ventilatorului și a grill-ului.

Păreri pro și contra

Cuptor are o ușă destul de bine izolată pentru că are stilă dublă și e ușor fumurie. Oricum, aveți funcția de iluminare interioară în caz că vreți să vedeți interiorul, iar pe lângă aceasta mai sunt și cele 4 funcții de încălzire: grill, gătit tradițional asistat de ventilator, încălzire inferioară, încălzire superioară asistată de ventilator. Bineînțeles, funcții sunt evidente deoarece sunt prezente pe panoul de control și pictogramele sunt de folos, că doar nu vreți să consultați de fiecare dată manualul său.

Pyramis Pyreco Plus e un pachet interesant în acest buget și nu cred că-i puteți reproșa prea mult că doar nu vă doriți un cuptor prea complicat. Cu cât e mai simplu cu atât e mai bine și trebuie apreciat prezența timerului care poate fi setat pentru preparatele care le-ați mai făcut și pentru care știți exact timpul necesar.

Te-ar mai putea interesa