Pyramis Mido, chiuvetă premium la preţ mic

Chiuveta Pyramis Mido se adresează celora care vor ceva durabil, funcţional şi la un preţ nu prea mare. În momentul de faţă vine la pachet cu o baterie Bello aşa încât să nu aveţi bătăi de cap cu alegerea bateriei.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un produs din categoria premium. Puteţi vedea de alături cât de bine arată şi ar trebui să adaug faptul că e disponibil în mai multe culori. Acestea sunt alb, bej, negru şi gri. În poza de mai jos e modelul gri.

Păreri pro şi contra

Chiuveta Pyramis Mido e realizată dim material compozit granit cu finisaj mat. E menţionat faptul că aceasta nu se va sparge dacă scăpaţi ceva pe ea de la o înălţime de 70 centimetri.
Bateria Bello e din alamă cu finisaj mat şi de aceeaşi culoare precum chiuveta.

Se precizează că aparatul are o garanţie de 15 ani. În pachet avem livrat to ce e necesar, adică: chiuveta, valvă, sifon şi bateria de bucătărie.
Dimensiunile sale sunt de 46x44x17 Lxlxa cm, iar pentru dimensiunile de montaj recomand să vă uitaţi pe schiţa de montaj.

Per ansamblu acest model e pentru cei interesaţi de ceva care să arate bine şi să ţină mult. Montajul modelului acesta e unul convenabil pe blat, iar totul find inclus în pachet avem mai puţin stres.
Dacă aveţi în familie pe cineva priceput sau dacă chiar dvs vă pricepeţi la diverse montaje atunci aveţi şi mai puţin stres şi rămâneţi cu nişte bani care nu trebuie să-i daţi instalatorului.

Producătorul Pyramis e unul grecesc care se ocupă în principal cu producţia şi vânzarea soluţiilor pentru bucătărie şi baie. Achiziţionând ceva de la ei aveţi garanţia calităţii şi că nu aţi dat banii pe o chinezărie.