Pyramis Eco Plus, pachet de incorporabile ieftin

Pachetul de incorporabile Pyramis Eco Plus e compus dintr-un cuptor electric și o plită pe gaz, iar prețul e pe placul oricui. Acesta vine în ajutorul celor care nu vor un aragaz ci mai degrabă două aparate diferite care să fie instalate pe mobilier. Astfel se câștigă mult spațiu în bucătărie și restul aparatelor pot fi tot incorporabile dacă nu aveți ce să puneți în corpurile mobilierului. Panoul de control e destul de vizibil în cazul plitei chiar dacă e așezat pe lateral și aprinderea arzătoarelor se face destul de ușor pentru că e integrată (apasă + rotește).

Această combinație e ceva mai accesibilă datorită plitei pe gaz, însă depinde și ce dotări speciale oferă și materialele folosite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pentru acest cuptor aveți nevoie de o priză bună, pe când plita trebuie conectată doar pentru acel sistem de aprindere electric. Grătarele plitei sunt realizate din oțel, iar acest aspect e evident pentru că e subțire. Combinația sticlă neagră cu finisaj inox e una plăcută și o veți aprecia, pot spune că aparatele arată ceva mai bine în realitate decât în pozele de prezentare.

Păreri pro și contra

Îmi place la acest cuptor că vine cu acel ventilator care distribuie mai bine căldura și plita are arzătorul mare de tip Wok, adică avem un inel de ardere suplimentar. Cu alte cuvinte, veți găti mai rapid și se pot folosi tigăi speciale pentru a găti mai uniform preparatele. Funcțiile cuptorului sunt cele clasice, dar la care se adaugă și cea de ventilare pentru ca rezultatele să fie mai bune. Chiar și acesta re o clasă de energie scăzută – A, iar consumul diferă în funcție de program. Are o capacitate modestă care vă permite să gătiți orice pentru că puteți pune două tăvi simultan, însă sunt cuptoare ceva mai bune la acest capitol care poate nu necesită nici măcar preîncălzire.

Pyramis Eco Plus e un pachet interesant care ar trebuie să-l alegeți pentru că vă ajută să economisiți bani și nu sunt multe ca acesta. Ideea e că oferă exact ce aveți nevoie și designul e unul modern care ar fi ideal pentru o bucătărie elegantă.

Te-ar mai putea interesa