PSP Sony 1004

Consola PSP Sony 1004 e tot PlayStation Portable, doar că e o variantă ceva mai nouă la care în mod normal primești și câteva cadouri cum ar fi un joc, de exemplu. A apărut acum aproximativ un an (fără câteva luni) și de puțin timp e disponibilă și în România cu suport din partea Sony. Sony PSP 1004 e unul dintre cele mai populare model de la Sony datorită portabilității sale și performanțelor care nu trebuie neglijate. E performantă deoarece are procesor de 333 megaherți, ecran de 4,3 inci cu rezoluție de 480 pe 272 și cu suport pentru 16 milioane de culori. Astfel, jocurile vor fi foarte realiste cu multe detalii și culori.

Preţul depinde în general de furnizorii magazinelor online și de promoțiile aplicate de cele din urmă. De obicei la achiziționarea unei astfel de console se primește și un joc, dar asta depinde de magazin sau de pachet. Părerea mea e că această consolă își merită banii datorită jocurilor care nu se blochează ca pe telefoanele astea cu Android apărute de curând. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Oprit
Pe masă

Specificaţii tehnice

PSP 1004 este o consolă apărută în urmă cu câțiva ani, dar nu poate fi detronată de niciun telefon deoarece sunt multe telefoane care nici acum nu au rezoluția consolei.

Pe partea de memorii, PSP Sony 1004 suportă memorii Memory Stick Pro Duo care pot extinde memoria internă de doar 64 mega a PSP-ului. Astfel, pe aceste memorii puteți pune muzică sau filme și apoi să redați pe PSP deoarece are integrat un player intern foarte capabil. De asemena puteți conecta aparatul la calculator prin USB pentru a transfera ce vreți pe el sau de pe el.

Păreri pro şi contra

Pro achiziția acestui aparat e în primul rând prețul, în al doilea rând sumedenia de jocuri disponibile și performanța decentă (asigurată de ecranul mare cu rezoluție peste medie și cu sprijin pentru multe culori și de cip).
Contra achiziției nu există motive. Poate faptul că există telefoane care au început să fie competitori ai PSP, dar nu se pot compara cu autonomia unei console dedicate.

Concluzie

Cei care sunt în căutarea unei console portabile vor fi încântați de modelul 1004 tocmai datorită portabilității excelente deoarece are puțin peste 200 grame, mai exact 223 grame. Alături e un clip su un preview pentru a vedea cât de fluent merg jocurile.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „PSP Sony 1004”

  1. Vand consola sony psp e1004 psp 1004 psp street la cel mai bun pret!!! 322 ron. E noua. La cutie.

  2. Tare jocul si cu tot cu jocurile de pe el isi merita pretul si s-ar putea sa-l cumpar iar daca vrei sa iti mai negociem poftin facebook-ul meu iar eu sa sti ca am numai un lucru de spus L-ai folosint, e zgariat, are alte probleme sau alteva ?

Comentariile sunt închise.