≡ Meniu

Promoţii monitoare LCD şi LED, ieftine şi noi

În acest articol, voi enumera câteva monitoare LCD şi LED care consider eu că au cel mai bun raport calitate/preţ, şi sunt la promoţie. Magazinul ales de mine are cele mai bune promoţii monitoare LCD şi LED, deoarece aici le veţi găsi la cel mai bun preţ şi serviciile oferite sunt foarte bune. Bineînţeles, acestea sunt ieftine şi noi, de obicei eu recomand modele ieftine şi bune de la branduri cunoscute cum ar fi Acer şi BenQ. Preţurile lor sunt cuprinse între 300-600 de lei. Nu am ales LG sau Samsung deoarece sunt mai scumpe cu vreo 100-200 de lei cu aceleaşi specificaţii, iar design-ul nu este aşa de reuşit.

Toate cele trei modele au diagonală de 18,5 inci, aspect imagine 16:9 adică wide, 16M culori, conectori VGA, montare pe perete VESA şi timp de răspuns foarte bun 5 ms. Nu au TV Tuner şi boxe incorporate. Am ales două monitoare de la Acer pentru că primele două cele mai vândute monitoare pentru PC sunt Acer.

LCD Acer G195HQVb de 18.5 inci la preţ de 379 lei

Lateral

Pe masă

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

 

Design-ul este unul reuşit după cum vedeţi în poze şi este negru lucios, este cel mai bun şi ieftin model. Singurul lucru ce nu mi-a plăcut la el şi în general la LCD-uri, a fost contrastul de 50.000 la 1.

LCD Acer V193HQLAOb de 18.5 inci la preţ de 429 lei

Expus

Conectat la netbook

Din aceste promoţii monitoare face parte şi acest model care este ceva mai bun decât primul datorită contrastului de 12 milioane la 1, imaginile având o claritate mult mai bună. În general, îmi plac monitoarele negru lucioase, acesta din păcate este numai negru, motiv pentru care-i dau o bilă neagră.

LED BenQ G922HDAL de 18.5 inci la preţ de 379-429 lei

Acasă

Cam cum arată

Acesta este modelul pe care-l recomand, deoarece arată bine, este negru lucios, are contrast de 5 milioane la 1, şi se mai găsesc şi alte variante de acelaşi tip (cu boxe incorporate, DVI, de 21.5 şi 24 inci). Iar, cândva a fost cel mai vândut model, numai că mulţi nu se uită şi la specificaţii, ci numai la preţ (să fie cât mai mic).

Două monitoare LED ieftine sunt cu siguranţă Acer V193HQLAOb şi BenQ G922HDAL.

Deci, astfel de promoţii monitoare LCD şi LED există şi trebuie să profitaţi de ele, pentru că aceste monitoare LED ieftine de PC sunt buneşi noi.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Paul Dorin Popa

    Pacat ca sunt WIDE!

Lasă un comentariu