Promotec CH 2009 Y01R, calorifer electric

Dacă sunteți în căutarea unui aparat pentru încălzirea încăperii, recomandarea mea e acest calorifer Promotec CH 2009 Y01R. Acesta e realizat din 9 elemenți, are o putere de 2000 W și trei trepte de încălzire/putere. Există și alte modalități de încălzire: aeroterme (sunt ceva mai compacte), convectoare (majoritatea sunt precum caloriferele de perete) sau radiatoare (sunt bune atunci când doriți să încălziți o anumită partea a camerei). Însă, eu recomand caloriferele deoarece pot fi mutate ușor dintr-o parte în alta datorită rotițelor și încălzesc uniform și eficient camera. Pot spune că e ideal pentru cei care stau în chirie undeva și nu petrec mult timp în garsonieră/apartament. Deci e o soluție pe termen scurt pentru elevi, studenți sau pentru cei care lucrează până târziu și nu au timp să facă căldură în locuință. O alternativă de la un alt producător (Tesy) e CH 2511 Y02R. Acest model 2009 Y01R are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam așa arată

Specificații tehnice

E un aparat ideal pentru încălzirea unei încăperi de 50-60 mp. Spun asta pentru că are o putere maximă de 2000 W și acesta poate fi reglată având 3 trepte de putere: 800, 1200 și 2000W. Aceste trepte vă pot fi alese în funcție de necesități: dimensiunea spațiului și temperatura camerei. Încălzirea se realizează destul de uniform datorită faptului că caloriferul e realizat din 9 elemenți. Ca și dotări are: termostat de cameră reglabil, siguranță și protecție pentru o eventuală supraîncălzire, indicator luminos de funcționare, 4 rotițe și mâner. Deci poate fi mutat foarte ușor în special că are numai 10 kilograme.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate fi alimentat la o priză normală, are un design ergonomic, preț acceptabil, e cea mai bună soluție pentru o încălzire uniformă și rapidă.

Minusuri: la un așa preț nu prea am ce să-i reproșez.

Concluzie

Dacă considerați că nu aveți nevoie de încălzire centralizată sau că furnizorul „vă fură” prin faptul că oferă un gaz de proastă calitate, acest calorifer electric Promotec CH 2009 Y01R e numai bun pentru o încăpere modestă sau o garsonieră mai compactă (pentru a încălzi încăperile, poate fi mutat dintr-o parte în alta). Întradevăr, nu se poate compara cu o sobă, teracotă sau un calorifer clasic, însă acesta e mai la-ndemână, portabil și ocupă puțin spațiu.

Te-ar mai putea interesa