Preţuri telefoane mobile HTC ieftine cu touch în oferta magazinelor

În curând se vor lansa noile modele HTC cu touch screen (ecran tactil) care vor fi destul de bune. Motiv pentru care actualele telefoane HTC se ieftinesc adică sunt puse în diverse oferte. La magazine am găsit cea mai bună ofertă pentru aceste telefoane mobile ieftine, spun ieftine pentru că preţul lor este cuprins între suma de 499-2.449 lei. Faţă de preţul iniţial aceste telefoane HTC au mai scăzut cu vreo 300 de lei. Ca telefoane HTC am ales modelele în ordinea vânzărilor: Wildfire, Trophy, A9191 Desire HD, Gratia (Aria), HD 7, T9292, 7 Mozart, 7 PRO etc.

Preţuri, specificaţii şi poze

Primul telefon HTC este HTC A3333 Wildfire are un preţ cuprins între 899-1120 lei. Este cel mai ieftin şi are specificaţii ceva mai reduse în comparaţie cu celelalte modele. Preţul iniţial a fost de circa 1500 de lei, dar preţul va mai scădea cu vreo 200 de lei faţă de cel de acum. La un astfel de preţ are un ecran de tip TFT cu touch de 16 milioane de culori, dimensiunea este de 3,2 inci la o rezoluţie de 240 cu 320 pixeli. Greutatea acestuia este de numai 118 grame. Cât despre muzică, acesta are o mufă de 3,5 mm pentru căşti, ca ton de apel poate fi setată o melodie mp3 cu vibrare, şi are bineînţeles un difuzor. Memoria internă suportă un număr nelimitat de contacte şi de apeluri. Memoria Ram e de 384 MB iar memorie ROM este de 512 MB, cât despre memorie internă pot spune că e cam săracă dar se poate pune un card microSd de până în 32 de GB. Ca comucicaţii de date are GPRS şi EDGE clasa 10, 3G de 7,2 Mbps şi Wi-Fi. Se conectează la PC prin microUSB. Are o cameră de 5 megapixeli cu autofocus care scoate poze de până în 2592 cu 1944 pixeli având un blitz de tip LED incorporat, din păcate nu are cameră secundară pentru videotelefonie. Sistemul de operare e Android versiunea 2.1 Eclair şi poate fi upgradat la 2.2. Procesorul are o frecvenţă de 528 MHz. Ca alte caracteristici mai puţin interesante ar fi: radio FM, disponibil în patru culori, GPS, busolă digitală, diverse aplicaţii online de socializare şi navigare, suportă diverse formate audio şi video. Bateria acestui telefon HTC este de 1300 mAh care are o autonomie de 15 zile în stand-by şi circa 7 ore de convorbiri.

Mărime mobil
Cum arată în realitate

 

HTC 7 Trophy are un preţ undeva la 1.399 de lei. Este unul dintre telefoanele HTC ce se află momentan la ofertă şi e destul de ieftin. La acest preţ telefonul are specificaţii ceva mai bune cum ar fi rezoluţia ecranului de 480 cu 800 pixeli. Este ceva mai greu decât HTC Wildfire, 140 de grame. Ecranul este de tip S-LCD cu touch la 16 milioane de culori şi o dimensiune de 3,8 inci cu touch. În ceea ce priveste numărul de contacte, acesta fiind nelimitat. Are de asemenea un difuzor, mufă pentru căşti, dar calitatea e ceva mai bună datorită tehnologiei Dolby Mobile şi sunetului SRS. Memoria internă e destul de generoasă, de 8 GB astfel nu mai este nevoie de un slot pentru card de tip microSD. Comunicaţiile de date sunt ceva mai bune, adică EDGE şi GPRS sunt de clasa 32, are 3G, bluetooth şi Wi-Fi. Se conectează la calculator cu microUSB-ul. Camera foto este aceeaşi ca la HTC Wildfire, dar vine în plus cu filmare în format HD. Sistemul de operare este Windows Mobile 7. Procesorul este ceva mai rapid având o frecvenţă de 1GHz. Are cam aceleaşi aplicaţii şi caracteristici suplimentare ca anteriorul. Bateria acestui HTC este aceeaşi dar autonomia este puţin mai scăzută.

În realitate
În mână

HTC A9191 Desire HD are un preţ undeva la 1.000-1700 lei. E şi cel mai scump model de telefon HTC, deoarece are cele mai bune specificaţii şi ar putea fi numit şi ca mini computer de buzunar. Greutatea lui este de 164 grame. La un astfel de preţ, ecranul este de 4,3 inci cu touch iar rezoluţia e de 480 cu 800 pixeli. Pentru muzică are mufă pentru căşti, sunet SRS şi tehnologie Dolby Mobile. Memoria internă e de 1,5 GB iar memoria ram este de 768 MB, pentru ceva mai multă memorie poate fi achiziţionat un card microSD deoarece are slot pentru acesta. Comunicaţii de date sunt aceleaşi ca şi pentru HTC 7 Trophy. Cameră foto are 8 MP la 3264×2448 pixels cu autofocus şi blitz cu LED dublu, plus tehnologia de detectare a feţei, acesta filmează în format HD. Sistemul de operare este Android v2.2 Froyo. Are acelaşi procesor ca HTC 7 Trophy, şi cam aceleaşi caracteristici suplimentare. Bateria acestui telefon HTC chiar dacă e de numai 1230 mAh, acesta ţine ceva mai mult, până în 18 zile de stand-by şi 9 ore de convorbiri.

Cum arată în realitate
HTC Desire HD

HTC Gratia sau Aria are un preţ undeva la 1.000 de lei. La un preţ ca acesta, poate fi o alternativă la HTC Wildfire. Are aceeaşi greutate ca Wildfire. Rezoluţia e de 320 cu 480 pixeli de 3,2 inci cu touch cu ceva mai puţine culori, 256k culori. Memoria ROM e de 512 MB iar cea RAM e de 384 MB, iar pentru ceva mai multe memorie pentru stocarea datelor se poate cumpăra un card. Clasa GPRS-ului şi EDGE-ului este suficientă, are 3G, Wi-Fi şi bluetooth v2.1. Camera foto este aceeaşi. La fel şi sistemul de operare Android, numai că-i 2.2 instalat deja. Acest telefon HTC are un procesor de 600MHz. Iar în rest bateria este ceva mai slabă.

Imagine reală cu mobilul
Mărime reală comparabil cu mâna

HTC 7 Mozart de 8 GB sau 16 GB la un preţ de circa 2000 de lei. Are o greutate de circa 130 de grame. Are ecran S-LCD cu touch de 3,7 ici la 480 cu 800 pixeli. Acest 7 Mozart este ceva mai bun ca 7 Trophy. La acest preţ are memoria internă poate fi fie de 8 GB fie de 16GB. Memoria ROM este de 512 MB, iar cea RAM este de 576 MB. Are clasa 32 pentru EDGE şi GPRS. Are de asemenea Wi-Fi şi bluetooth. Camera este de 8MP la 3264 cu 2448 pixeli cu autofocus şi blitu detip Xenon, şi filmează HD. DUpă numele acestuia puteţi teage concluzia că are sistem de operare Windows Phone 7 sau Mobile 7. Procesorul este de 1GHz, iar caracteristicile suplimentare sunt cam aceleaşi. Acest telefon HTC are autonomia bateriei cam scăzută undeva la 12 zile în stand-by şi 5-6 ore de convorbiri.

Pachetul
Cutia şi mobilul

Alternative la aceste telefoane HTC

Dacă nu am reuşit să vă conving cu vreun telefon HTC pentru că au preţuri cam mari, atunci voi recomanda două telefoane mobile care au preţuri destul de interesante, astfel au devenit cele mai vândute telefoane modele. Acestea sunt LG Optimus One P500 şi Samsung i5500 cu preţuri cuprinse între 500 şi 700 de lei. Ambele au sistem de operare Android şi sunt relativ noi.

Optimus One P500 de la LG are un preţ la 

Întins
Pachet

Samsung i5500 Galaxy 5 are un preţ între 539-619 lei

Ce conţine pachetul
În mână

Concluzie

Am ales acest magazin online de electronice deoarece aici am găsit cele mai bune preţuri pentru telefoane mobile cu touch. Aceste preţuri pentru telefoane bineînţeles vor mai scădea cu cel puţin 10% deoarece tot mai multe telefoane mobile se vor lansa, care vor avea preţuri pe măsură.

Te-ar mai putea interesa