Preţuri telefoane cu Windows Mobile 7 Phone

Nu ştiu cât va mai supravieţui piaţa telefoanelor mobile cu Windows Mobile 7 Phone deoarece este invadată de telefoane cu sistem de operare Android. Preţul unor telefoane cu Windows Phone 7 este undeva la . Cele mai bune telefoane mobile cu acest sistem de operare vin de la HTC momentan. „Momentan” pentru că şi Nokia se pregăteşte să lanseze noile smartphone-uri cu Windows Mobile 7. Modelele alese de mine sunt: HTC 7 Trophy, HTC 7 Mozart 16GB şi HTC HD 7 T9292.

Preţuri, specificaţii şi poze

Toate cele trei telefoane au ecran tactil la o rezoluţie de 480 cu 800 pixeli, procesor de 1GHz, 3G, GPS, bluetooth versiunea 2.1, micro USB, nu sunt Dual Sim, memorie RAM de 576 MB şi 512 MB ROM, GPRS clasa 32, Wi-Fi, mufă pentru căşti de 3,5 mm, de culoare negru şi rezoluţie pentru înregistrare video de până în 1280 cu 720 pixeli. Acestea sunt asemănările, iar mai departe voi prezenta doar deosebirile dintre ele.

HTC 7 Trophy la preţ de aproximativ . Este cel mai ieftin dintre ele, pentru că are un ecran de 3,8 inci, cameră de 5MP cu autofocus, baterie de 1300mAh cu o autonomie ceva mai mică, adică de vreo 10 zile în stand-by şi 6-7 ore de convorbiri.

Ce conţine pachetul
În mână

 

HTC 7 Mozart 16GB la preţ de circa . Are un ecran de 3,7 inci, cameră foto de 8MP cu autofocus cu cea mai înaltă rezoluţie foto şi cu blitz xenon, baterie de 1300mAh care ţine undeva la 10 zile în stand-by şi 8 ore de convorbiri.

Pachetul
Cutia şi mobilul

 

HTC HD 7 T9292 are un preţ undeva la. Îmi place tare mult cum este realizat spatele acestuia. Are cel mai ridicat preţ pentru că are un display de 4,3 inci, cameră de 5MP cu autofocus şi blitz cu led dublu, iar bateria este de 1230mAh care ţine până la 9 zile în stand-by şi 6-7 ore de convorbiri.

Ce conţine pachetul
Spatele

Concluzie

Dacă aş fi să aleg unul dintre cele trei telefoane mobile, l-aş alege pe cel mai ieftin şi dacă se poate să fie şi resigilat. Deci, HTC Trophy 7 întocmeşte aceste condiţii şi cel mai important lucru este că are Windows Mobile 7 Phone.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Preţuri telefoane cu Windows Mobile 7 Phone”

  1. Windows Mobile 7 este cam de cacao in sensul ca nu mi place, are meniu cu patratele si alte chestii… aceste telefoane cu windows mobile 7 pe care le ai prezentat sunt exceptionale pacat ca au bagat cei de la htc windows phone 7 pe ele, mai misto era un android versiune 2.1, 2.2 sau chiar 2.3. numai ca daca avea 2.3 era mai scump decat unul cu windows 7 mobile pentru ca este ultima versiune si na, chiar daca nu este asa extrema. oricum pe windows phone 7 nu cred ca merg jocurile alea 3d gen nfs shift sau asphalt 5… ca interfata android predomina. uite sa luam exemplul nokia, acestia au tot mers cu symbianul lor si uite unde au ajuns cu el, acum s au aliat cu microsfot ca sa scoate telefoane cu windows 7 dar oricum nu vor avea succes pentru ca au amanat lansarea lor si… telefoanele nokia cu win 7 arata misto si vin in diverse culori … pacat de ele. Oricum sa arda toata compania nokia… htc, lg si sony ericsson vor domina piata telefoanelor mobile cu sistem de operare android >:). Pe cand o sa iasa aceste telefoane nokia pe piata android va fi la cel putin vesiunea 2.4 :))).

Comentariile sunt închise.