Prețuri ochelari 3D Samsung și LG ieftini

Trebuie să recunoaștem că filmele 3D sunt foarte populare și cam orice fan de filme 3D are câte o pereche de ochelari 3D. Prețurile pentru ochelarii 3D sunt de circa 250-550 lei. Deci, dacă este în căutare de ochelari 3D ieftini atunci ar trebui să alegi o pereche de LG AG-S100/AL care au un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă-i vrei pe cei mai buni atunci ar trebui să alegi o pereche de Samsung SSG-3700CR/XH la un preț ceva mai mare.
Eu nu i-aș alege nici pe cei mai ieftini și nici pe cei mai scumpi (deși sunt mai buni), ci pe cei cu cel mai bun raport preț/calitate, adică niște Samsung SSG-3300CR/XH sau Samsung SSG-3300GR/XH care costă undeva de la 350 lei. (Chestia e că alegerea ochelarilor depinde și de televizorul care îl aveți deoarece ochelarii sunt compatibili cu anumite televizoare.)

Ochelari 3D: prețuri și modele

LG AG-S100/AL sunt ochelari 3D activi cu incarcare prin USB, iar compatibilitatea e cu LX9500, LEX9, LEX8, LX6500. Samsung SSG-3100GB/XH sunt compatibili cu Compatibili cu TV 3D SAMSUNG seria D și sunt cu baterie. Samsung SSG-3300CR/XH și Samsung SSG-3300GR/XH sunt ochelari care costă undeva la 350 lei, dar au acumulatori reîncarcabili care se încarcă în circa două ore. Samsung SSG-3700CR/XH sunt niște ochelari mai performanți, dacă pot spune așa, și sunt cu acumulatori reîncărcabili care se încarcă tot în aproximativ două ore, dar prețul acestor ochelari 3D este undeva la 510 lei.

Poze

Pozele de mai jos sunt cu ochelarii 3D Samsung SSG-3300CR/XH.

Cutia
Pe masă
Cutii

Ochelarii 3D Samsung SSG sunt compatibili cu TV-urile 3D SAMSUNG din seria D și sunt reîncărcabili.

Concluzie

Dacă ești în căutarea unor ochelari 3D buni atunci ar trebui să alegi unul din modelele de mai sus numai că trebuie să te uiți să vezi cu ce televizor sunt compatibili.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Prețuri ochelari 3D Samsung și LG ieftini”

 1. Am auzit ca iti dau dureri de cap. Si eu m-am gandit sa-mi iau un televizor 3D insa ma inspaimanta acest fapt ca ar putea sa ma doara capul dupa ce ma uit la un film 3D.

 2. As dorii sa intreb,daca exista ochelari 3D compatibili cu televizoare clasice,ma refer la televizoare normale.Am multe filme 3D pe DVD si am si cumparat un ochelar 3D din aia naspa cu vreo 30 de lei,dar nu are efect deloc,bine nici nu ma mir la acest preti,dar ce a ce nu stiu,daca asi cumpara un ochelar oarecare cu baterii,etc ar functia?Multumesc pentru raspuns!

 3. Știu că lumea caută ochelari 3D buni pentru orice televizor și există. Costă undeva la 300 de lei. Însă, filmele trebuie să fie 3D (cu roșu, verde, albastru). Ideea e că ochelarii 3D nu sunt doar pentru televizoare, ci și pentru monitoare.
  Și cu ochelarii aceia nașpa ar fi trebuit să vezi ceva, dar nu se compară cu cei mai scumpi. Eu zic să testezi din nou ochelarii aceia ieftini pe televizorul tău LCD, dar cu o luminozitate mai mare. Dacă nu, atunci încearcă pe un monitor… în cazul în care crezi că e mai bun monitorul decât TV-ul.

  PS: E de preferat să ai un ecran LCD sau LED din cauza luminozității mai mari. 😉

 4. pt. Scorpyo
  Mersi pentru raspuns.Nu zic ca nu vad nici o diferenta cu ochelarii mei 3D,dar ma surprins negativ,am asteptat mai mult efect.Multi au devenit fani 3D,dar in cazul in care dai bani pe un DVD care contine si ochelari,astepti putin mai mult,dupa ce stii efectul din cinematografe si chiar este cand ma deranjeaza deja,asa ma simt parca asi avea probleme cu ochii,cateodata vad dungi in imagini,ce a ce nu cred ca are efect pozitivi pentru ochi.Chiar as cumpara un ochelar 3D profesional,dar ma tem sa nu am iarasi o surpriza neplacuta si de data aceasta una scumpa.Mersi incaodata pentru raspuns.Daca stii undeva un site de unde asi putea cumpara un ochelar 3D de care ai scris te rog mult sa-mi dai un link.Mersi!!!

 5. Ochelari 3D la prețuri bune sunt la eMAG http://j.mp/luLjmT
  Treaba cu durerile de cap sau de ochi după ce revii de la cinema poate fi datorată și de la microbii de pe ochelari.
  Pentru a vedea filmele mai bine în 3D ai nevoie și de un TV LED sau LCD bun, nu doar de ochelari 3D sau filme 3D.
  Mai așteaptă puțin și vei avea din ce (ochelari) a alege deoarece se vor mai ieftini.

Comentariile sunt închise.