Preţuri ceasuri sport bărbăteşti şi de femei ieftine

Dacă eşti un sportiv (sportivă) de performanţă sau chiar un amator (amatoare) şi doreşti un ceas sport bărbătesc sau de femei ieftin cu siguranţă ar trebui să consulţi oferta de ceasuri sport bărbăteşti şi de femei ieftine de la eMAG. Preţurile pornesc de la 130 de lei şi pot ajunge la 499 lei cu conexiune la PC, calendar, vreme, monitorizare altitudine, timp parcurs, calorii arse, viteza şi cu alte specificaţii interesante. Are un preţ de circa 299 lei şi nu cred că e prea mare.

Poze

Poza 1
Poza 4

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Cel din prima poză este bun numai că are un preţ de 299 lei şi pedometru în valoare de 49 lei cadou, fiind şi cel mai scump. Are cele mai multe specificaţii: ceas, calendar, distanţă parcursă, monitorizare ritm cardiac, viteza parcursă, rezistent la apă, are o curea pentru piept ca şi în poză, se poate conecta la PC, calorimetru, şi măsurători (timp încălzire, număr paşi, timp exerciţiu, masurarea cadenţei, timp odihnă, procent grăsimi arse, etc.).

Oregon Scientific SE833 are şi trei programe de exerciţii: de menţinere, aerobic şi anaerobic. Pachetul include o curea piept SZ909, AD108 CD cu aplicaţie software, ceas SE833, AD112 USB Wireless, bike mount (cu 2 cordoane nylon) şi două baterii CR2032. Are alarmă ritm cardiac, alarmă sonoră şi alarmă oră.

Concluzie

Aceste ceasuri sport bărbăteşti şi de femei ieftine sunt gadgeturi moderne şi foarte bune din punct de vedere al funcţionalităţii care devin din ce în ce tot mai complicate şi utile în acelaşi timp. Preţurile lor sunt pe măsura dotărilor, dar nu foarte mari, ci accesibile.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Preţuri ceasuri sport bărbăteşti şi de femei ieftine”

  1. Eu sunt pasionat de ceasuri si mi se par, fara doar si poate o investitie foarte buna. Parerea mea este ca ceasul reprezinta un ccesoriu care nu trebuie sa lipseasca din vestimentatia oricarui om care are putin respect fata de sine. Ma bucura foarte mult ca exista si locatii virtuale care se ocupa cu partea de accesorizare, iar descrierile sunt foarte bune, care te conving de calitatea produsului.

Comentariile sunt închise.