Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Preţ tastatură iluminată ieftină de la Logitech şi Serioux

În acest review voi scrie despre o tastatură ilumitată ieftină şi una ceva mai scumpă, care sunt oarecum ieftine de la Logitech şi Serioux. Magazinul ales de mine este eMAG deoarece aici am găsit aceste două modele la un preţ destul de atractiv. Aceste două nu sunt tastaturi flexibile ieftine ci sunt subţiri, uşor de utilizat şi iluminate. Modelele alese de mine sunt Logitech Illuminated şi Serioux Lightkey 9000. Diferenţa de preţ dintre cele două este foarte mare deoarece vin de la doi producători diferiţi, adică Logitech oferă o calitate mai bună datorită experienţei şi istoriei mai lungi în domeniul electronicelor, pe când Serioux este un producător românesc cu mai puţină experienţă.

Preţuri, specificaţii şi poze

Tastatura iluminată de la Serioux este foarte ieftină, având un preţ de circa 49 de lei. Are un preţ foarte atractiv. Este una multimedia pentru că are butoane multimedia (9 butoane), are suport pentru palme şi are funcţie pentru pornire/stingere a luminii.

Cam aşa arată

Iluminare

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Tastatura iluminată de la Logitech vine la un preţ de circa 319 de lei. Arată mult mai bine ca cea de la Serioux, numai că preţul e cam piperat. O recomand pe acesta nu pentru că e mai scumpă ci pentru că este foarte subţire (cam 9 mm), cadru trasparent, are foarte multe butoane multimedia, şi doar literele de pe butoane luminează nu toată tastatura. Se conectează la USB, deci e cu fir şi are şi un suport pentru palme.

Acasă

Din lateral

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Concluzie

Nu-mi place tastatura iluminată ieftină de la Serioux din două motive: nu poate fi reglată intesitatea iluminării (uneori lumina tastaturii devine obositoare) şi tastatura este iluminată în totalitate (ar fi trebuit să fie iluminate doar tastele). Însă pentru un aşa preţ sincer, merită.

Cea Logitech e foarte scumpă dar este cel mai bun produs de acest gen pentru că se adresează celor care scriu repede şi celor pasionaţi de jocuri. Design-ul e unul foarte reuşit după cum vedeţi în poze.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Eutucu

    Buna ziua…tastatura aia iluminata de la Serioux la pretul de 49 de lei..cum pot sa fac comanda?…pentru ca as vrea o tastatura modelul ala..1 buc…si tastele sunt mai putin zgomotoase?

  • tyty

    care ar mai fi pretul la o tastatura iluminata as vrea sa fac comanda? MULTUMESC astept raspuns cu oferte

Lasă un comentariu