Preţ tastatură flexibilă ieftină pe USB din silicon/cauciuc pentru PC

Dacă sunteţi în căutarea unei tastaturi flexbile ieftine din silicon sau cauciuc care se conectează fie prin USB fie prin PS2, atunci cu siguranţă Gembird KB-109F-B este soluţia. Preţul unei asemenea tastaturi cu fir este undeva la 29 de lei. Nu am găsit însă o tastatură iluminată ieftină şi să fie ca acesta, adică materialul din care este făcută să fie silicon. Deci este o tastatură flexibilă cu fir relativ ieftină. Din păcate, este singura de acest gen la magazinul eMAG motiv pentru care acest review va fi ceva mai scurt deoarece nu voi avea cu ce să compar.

Poze

Acasă
Foarte flexibilă

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri, are 109 taste disponibile, cablul de conectare este de 1,5 metri şi poate fi conectată pe USB sau PS2. Este foarte uşoară, cântărind numai 300 de grame, nu ocupă spaţiu, se curăţă uşor şi are protecţie împotriva apei şi a prafului, deci poate fi curăţată uşor. Este silenţioasă, rezistentă deci poate fi rulată şi transportată într-o geantă.

Ca minusuri, nu se adresează celor care scriu repede deoarece tastele sunt depărtate şi mici, iar pentru a scrie ceva trebuie apăsat mijlocul butonului.

Concluzie

Mie sincer îmi plac tastaturile înguste şi subţiri, deoarece tastele sunt mai turtite ca la tastaturile clasice şi sunt ideale pentru cei ce scriu repede. O astfel de tastatură fără NumPad sau alternativă recomandată de mine este Delux DLK-K1100U la un preţ de circa 19 de lei.

Tastatură recomandată

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Dacă nu ai avut o asemenea tastatură flexibilă ieftină, este destul de greu să te obişnuieşti cu ea deoarece butoanele trebuie apăsate pe mijloc. Dacă apeşi pe marginea unui buton nu se va întâmpla nimic pentru că conectorul sau cu s-o numi el este foarte mic, ca la un telefon mobil. Deci, nu ai cum să scri repede cu o asemenea tastatură de silicon, dar la un asemenea preţ mic puteţi să o încercaţi.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Preţ tastatură flexibilă ieftină pe USB din silicon/cauciuc pentru PC”

  1. cele flexibile nu sunt deloc fiabile…am una si am folosit-o 5 minute…acum e printr-o cutie in debara !tastezi greu si tre sa fii atent sa verifici daCA intradevar a scris ceea ce ai apasat!

Comentariile sunt închise.