Preţ sistem desktop PC ieftin şi bun pentru gaming

În acest review, voi recomanda un sistem desktop PC ieftin şi bun şi unul pentru gaming sau jocuri. Diferenţa de preţul dintre cele două este cam mare, dar este şi justificată. Unul este pentru Office (cel mai ieftin), iar cel de-al doilea este ceva mai performant, datorită specificaţiilor ceva mai bune şi putând opta pentru monitorul de 23 de inci. După cum am precizat anterior, există diferenţe semnificative de preţ dar şi de specificaţii. Singurele asemănări între cele două sunt hard disk-ul de 500 GB  cu viteză de rotaţie de 7200 rotaţii pe minut şi ambele plăci video sunt de 1GB. Deci, ambele sunt de jocuri numai că prima de la Serioux are numai 2 giga de ram, iar performanţele nu sunt aşa de ridicate. Serioux Smart V3 la preţ de 1.119 lei

Din față

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

 

Ca puncte forte, are procesor AMD Athlon II X2 250 de 3 GHz, placa video foarte bună, HDMI şi preţul mic şi accesibil. Ce nu mi-au plăcut au fost lipsa VGA-ului (dar are DVI), memoria ram, care putea fi de 3 giga, dar se mai poate cumpăra şi după.

HP Compaq 500B la 1.649 lei nou şi 2.199 lei (cu tot cu monitor)

Unitatea centrală, cu mouse şi tastatură
Acasă

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Sistemul este unul de gaming pentru că are multe avantaje. Ca puncte forte are placa video (GeForce 325 de 1GB, numai bună pentru jocuri sau gaming) ceva mai bună decât la primul, rami de tip DDR 3 de 3 giga, procesor Dual Core E5500 de la Intel, este şi resigilat (mici zgârieturi) şi poate fi luat cu monitor HP de 23 de inci (la un preţ rezonabil) sau fără. Ce nu mi-au plăcut au fost lipsa HDMI-ului, dar nu toată lumea are nevoie de el, numai dacă vrea să folosească monitorul pe post de TV.

Deci, sistem desktop gaming PC bun şi ieftin ar putea fi unul dintre ele, depinzând de utilitatea lui (pentru gaming/jocuri) sau Office cu un preţ ceva mai mic.

Un comentariu la „Preţ sistem desktop PC ieftin şi bun pentru gaming”

  1. Destul de bun acest desktop PC de la HP, Destul spatiu pentru stocarea filmelor si melodiilor, adica de 500 giga la 7200 de rotatii pe minut. Are destui de multi rami, placa video de 1 giga numai buna pentru jocuri, procesorul destul de performant pentru ca este relativ nou si cel mai important lucru este ca e dual core, adica are doua nuclee. Deci poate fi un calculator ce poate fi recomandat oricui, deoarece indeplineste toate conditii pentru a deveni un desktop pc pentru gaming sau pentru alte chestii gen vizionare filme, utizarea de aplicatii ceva mai sofisticate. Windows 7 merge fara probleme, cu un asemenea calculator nu vei mai avea treaba vreo 5 ani de acum inainte. Are destul de multe usburi in fata si in spate, dar mai are si alte intrari si iesiri utile.

Lasă un comentariu