Preţ sistem audio wireless ieftin Sonos şi controller

Pentru cei pasionaţi de mutică am o veste bună, adică au apărut sisteme audio wireless ieftine de la Sonos şi controller-e pentru acestea şi în România.

Dacă alegi un sistem audio wireless Sonos atunci trebuie să ştii că nu mai trebuie să dai bani pe fire sau boxe deoarece aceste sisteme sunt fără fir şi au boxe integrate deci sunt all-in-one. Aceste sisteme audio pot fi setate să redea melodii diferite în camere diferite şi pot fi setate până şi surse diferite.

În prezent în oferta magazinelor online sunt disponibile modele ca: ZoneBridge SONOS BR100, Dock wireless SONOS WD100EU1 Alb, Sistem audio wireless SONOS ZP90, Sistem audio wireless SONOS S5 Alb sau Negru, Sistem audio wireless SONOS ZP120, Controller SONOS CR200.

Aceste aparate vin cu peste 100 de mii de posturi radio presetate şi sortate după genul muzical, zone geografice şi anii de lansare ai pieselor. Sunt compatibile cu orice alte player, de la iPod-uri până la staţii, şi cu majoritatea serviciilor de muzică online (de la Pandora şi până la iTunes ori Classical).

Sistemul se poate controla prin utilizarea telecomenzii proprii cu care vine la pachet, de la laptopul care îl deţineţi şi de la telefonul care are programele necesare instalate. (Programele sau aplicaţiile pentru telefoane sunt furnizate gratuit.) Merge pe telefoane inteligente (smartphone-uri) gen iPhone sau altele care suportă instalarea de aplicaţii. (Aplicaţia pentru Android va veni în curând conform Sonos.)

ZoneBridge SONOS

Cablat
În mână


Cel mai ieftin aparat Sonos este un ZoneBridge SONOS BR100 deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Sonos ZoneBridge este folosit pentru a extinde semnalul wireless.
Acesta este un sistem audio cu emisie wireless, adică fără fir. Are propria reţea numită SonosNet şi prin aceasta oferă cea mai bună tehnologie de comunicare fără fir existentă în categoria sistemelor audio de tip multi-room (mai multe camere). Vine la pachet cu mai multe tehnologii cum ar fi MIMO care presupune ca utilizatorii să poată asculta muzica oriunde în casă. Aparatul nu intră în interferenţe cu alte aparate care comunică prin unde radio. Un lucru interesant este faptul că dacă adaugi mai multe ZonePlayer-e atunci îmbunătăţeşti performanţa wireless, deci aria de acoperire.

Specificaţiile tehnice ale acestui aparat sunt destul de scurte, astfel pe partea de conectivitate wireless avem SonosNet 1.0, AES encrypted, peer-to-peer wireless, iar pe partea de conectori are două porturi 10/100Mbps şi auto MDI/MDIX. Greutatea este undeva la 270 grame. Destul de interesant şi normal în acelaşi timp este faptul că panoul frontal este iluminat.

Sonos Wireless Dock

Sonos Wireless Dock este folosit pentru a conecta un iPod sau iPhone prin intermediul cărora poţi controla sistemele wireless Sonos. Tot prin intermediul acestui sistem poţi asculta sunete de înaltă definiţie trimise la ZonePlayers fără a fi nevoit să faci conversia din format analogic în digital.

Sistemul audio wireless SONOS S5

Sistem complet
Complet cu telecomandă


Sistemul audio wireless SONOS S5 este cea mai scumpă componentă şi creierul care are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe partea de conectivitate are SonosNet 2.0, AES encriptate şi p2p. Suportă mai multe formate audio printre care aş menţiona Ogg, WMA, WAV necompresat, Apple fără pierderi, iTunes Plus, aac, mp3, flac. Pe partea de difuzoare are două tweetere, 1 subwofer şi două medii. Mai are Internet Radio, iar greutatea este undeva la 4 kilograme.

Pentru cei care nu înţeleg care e faza cu acest sistem audio le-am pregătit un ghid sau o schemă de instalare care pot fi şi nişte instrucţiuni de instalare.

Ghid sau instucţiuni instalare

Te-ar mai putea interesa