Preţ laptop de 17 cu geantă sau rucsac

Mă tentează să-mi iau un laptop de 17,3 inci, dar să văd. Până atunci prezint mai jos câteva modele (ieftine şi scumpe) interesante şi câte o geantă sau rusac de 17 inci.

Înainte de prezenta câteva modele trebuie să arat o imagine cu o comparaţie între diagonala de 15,6 şi 17,3 inch.

15,6 vs 17,3

Probabil că unii vor zice că nu e prea rentabil să-ţi iei un laptop de 17 deoarece diagonala nu este mult mai mare decât cea a unuia de 15. Un laptop mai mare este în general unul multimedia (optime pentru vizionarea de filme Blu-ray), de gaming deoarece are mai mulţi RAMi, placă video dedicată, ecrane HD sau FullHD, harduri mai mari şi altele.

Laptopuri de 17 inci

Laptop HP G72-b40SQ la aproximativ 1900 lei.

Deschis
Semi închis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Este cel mai ieftin şi e de culoare neagră, nu gri ca în imagine, iar specificaţiie tehnice simplificate ar fi procesor dual core P6100 2.0GHz, 3 giga de RAM tip DDR3, hard de 640GB, placă video ATI Radeon HD5470 de 512 mega.

Ai alege acest model dacă vrei un laptop de 17 inci mai ieftin şi care să nu fie de fiţe. Este mai performant decât un HP G62, dar şi mai greu cu aproape un kilogram. Dar mă îndoiesc că cineva va căra după el un astfel de laptop deoarece este destul de mare.

Laptop Asus N73JF-TY084D costă undeva la 3499 lei.

Închis
Curbe

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Este un laptop foarte performant cu un design foarte elegant având ca specificaţii procesor i5 de la Intel, 4 giga DDR3, hard de 1 terra, placă video dedicată nVidia GeForce GT 425M de un giga.

Acest laptop este de fiţe, dacă pot spune aşa, dar persoanele care-l vor cumpăra nu vor regreta achiziţia lui deoarece este un laptop de lux şi nu dau bani pe nume, ci pe ce este în el.

Este mai bun ca HP-ul din toate punctele de vedere, dar are şi un preţ pe măsură care nu-l face accesibil pentru tot românul

Geantă şi rucsac de 17

O geantă interesantă este Trust Classic BG-3680Cp de 17,4 inci şi costă undeva la 60 de lei.

Geantă

Deşi este o geantă de mână sau pus pe umăr eu aş alege-o pe aceasta deoarece este mai stilată.

Rucsacul de mai jos este mai practic, dar este mai scump şi parcă e cam ciudat să mergi la o prezentare în costum şi cu rucsacul în spate. 🙂

Un rucsac bun este Case Logic VNB217 Value Backpack la 100 şi ceva de lei.

Rucsac

Evident că aş alege HP-ul şi o geantă pentru că sunt mai ieftine.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Preţ laptop de 17 cu geantă sau rucsac”

  1. Pentru cei care nu au bani de Asus N73 exista si o varinat mai ieftina adica N53 daca nu ma insel. Si parca are un pret de 3000 ron sau asa ceva. Are un prieten de-al meu un N73 sau G73 pentru ca nu stiu exact deoarece si-a desprins abtibildele si am zis ca-mi iau si eu unul, dar cand am vazut pretul mi-am taiat din elan.

    Un Asus asa in general este bun si cum ai zis tu nu dai bani pe marca ci pe calitate dar trebuie sa recunoastem ca inca sunt scumpe si nu ni le prea permitem.

  2. Este mai ieftină varianta de 15, dar nu ştiu dacă merită compromisul. Poate doar dacă vrei să-l cari prin diferite locuri şi crezi că este prea greu un laptop de 17.

Comentariile sunt închise.