Laptop cu touch screen preţ şi păreri

În acest review, voi scrie despre un laptop cu touch screen, Acer Aspire 5738PZG-453G32Mnbb. Cel mai bun preţ pentru acesta l-am găsit numai la un magazin online. Este un notebook foarte reuşit din punct de vedere al design-ului sar şi al performanţelor. Ideea cu touch screen-ul nu prea am înţeles-o deoarece nu poate fi folosit precum o tabletă de 15,6 inci, şi anume ecranul să se rotească 180 de grade iar apoi să fie pliat. În fine, fiecare cu ce are nevoie, numai că nu prea îi văd rostul sistemului de operare preinstalat. Acesta ridicând preţul laptopului cu vreo 300-400 de lei.

Poze

Închis
Afară

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri, acest laptop are touch screen, procesor Intel dual core T4500, 3 giga de ram, hard de 320 GB la 7200 RPM, placă grafică de 512 ATI 4570, HDMI, VGA, patru USB-uri, difuzoare stereo, Windows 7 şi arată foarte bine.

Ca minusuri, acest laptop este destul de greu (2,8 kg), rămân amprente pe tot ecranul, şi era mai interesant dacă exista o variantă fără Windows, aşa are un preţ de 2.000 lei.

Concluzie

Acest laptop ar putea fi o nouă experienţă în ceea ce priveşte utilizarea notebook-urilor, faptul că are ecran tactil rezoluţia ecranului rămâne HD deci claritatea şi calitatea imaginii sunt ireproşabile. Design-ul este un metalic la interior, iar la exterior este albastru/negru lucios. Pentru faptul că este lucios la exterior trebuie acordată o mai mare atenţie astfel încât să nu se zgârie capul acestuia. Cât despre preţ, pot spune că este destul de accesibil.

Acer Aspire 5738PZG-453G32Mnbb este şi un laptop cu touch screen performant datorită plăcii video de 512 MB, a celor 3 giga de ram DDR3 şi a procesorului de la Intel.

2 comentarii la „Laptop cu touch screen preţ şi păreri”

  1. Păi se poate rula orice joc de ultimă generaţie, dar depinde la ce detalii le setezi. Niciodată un joc nu va rula la fel pe un laptop ca pe un PC deoarece majoritatea plăcilor video de notebook sunt pe 64 de biţi. Dar, acest laptop are o placă video destul de bună, 3 giga de RAM şi procesor dual core şi hard de 7200 rotaţii pe minut care vor ajuta jocurile să ruleze cât de cât fluent.

Lasă un comentariu