Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Preţ lampă USB LED pentru laptop în formă de şarpe

În acest articol voi scrie despre nişte lămpi cu conectare USB pentru notebook sau netbook de tip LED. O astfel de lampă USB LED pentru laptop are un preţ cuprins între 20 şi 40 de lei. Materialul din care este făcut o astfel de lampă este unul flexibil, astfel lampa va lua forma unui şarpe. La eMAG am găsit două astfel de lămpi care se alimentează prin USB-ul laptopului sau netbookului. Nu are nevoie de o alimentare la priză deoarece are 1 sau 3 LED-uri instalat în căpatul lămpii. Consumul de energie a unei astfel de lămpi este undeva la 0,3 W.

Poze

Acasă

Din lateral

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri, luminează foarte bine, consumă puţin şi este ieftin. Probabil spuneţi că lampa cu un singur LED la 29 de lei (cea din poze) nu luminează destul de tare pentru că are un singur bec, ei bine luminează mai tare decât LED-urile de la brichete, aproape cât o lanternă. Dacă nu v-am convins cu acest model, mai este o variantă cu 39 de lei cu 3 LED-uri şi buton pentru pornire/oprire de culoare negru/argintiu.

Din păcate, există doar două modele de astfel de accesorii, iar cel cu 29 de lei are stoc limitat.

Concluzie

Cred că îmi voi lua şi eu o lampă USB LED flexibilă pentru laptop deoarece noaptea sau chiar şi seara când scriu, ecranul nu luminează suficient de tare, iar dacă măresc luminozitatea autonomia bateriei scade la jumătate, aşa că ar putea fi destul de utilă. Datorită materialului flexibil, laptopul poate fi aşezat oriunde, pe orice suprafaţă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu