Preţ boxe calculator ieftine

În acest articol, voi scrie despre nişte boxe pentru calculator ieftine. Preţul modelelor pentru PC pe care le voi recomanda este cuprins între . Acestea sunt fabricate de branduri precum Logitech şi Serioux. Trei din cele patru sunt sisteme 2.1 şi doar unul este 5.1. Recomand aceste modele pentru orice fel de PC deoarece sunt cele mai vândute şi cele mai bune boxe calculator sau PC, şi pe deasupra sunt şi ieftine.

Preţuri şi poze

Logitech 2.1 S220 la preţ de . Este şi un resigilat la 94 de lei, iar ca specificaţii are putere totală de 17W RMS, cei doi sateliţi au 4W fiecare, subwoofer-ul fiind de 9W. Are telecomandă cu fir.

Acasă
Cum arată

Logitech 2.1 Z323 la un preţ de circa . Are o putere de 30W RMS, sateliţii sunt de 6W fiecare, iar subwoofer-ul este de 18W RMS. Acest sistem de boxe pentru calculator este cea mai bună alegere.

Sigilate
Ce conţine pachetul

Serioux 2.1 B-Soniq 2100 la preţ de . Are o putere de 520 PMPO, iar sateliţii sunt de 3W fiecare, subwoofer-ul este de lemn.

Poza 1
Poza 2

Serioux 5.1 Enviro 5100 la preţ de . Este şi un resigilat în valoare de 89 de lei. Ca specificaţii are 45 W RMS, din care sateliţii sunt de 5W fiecare, iar subwooferul este de 20W RMS, fiind conceput din lemn.

Poza 3

Concluzie

Acum, cel mai bun şi ieftin sistem pentru PC poate fi oricare dintre cele 4, depinde pentru ce vreţi să le folosiţi acele boxe calculator ieftine. Recomandare mea este cea de 199 de lei de la Logitech.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Preţ boxe calculator ieftine”

  1. Nu pot sa mi exprim opinia in legatura cu boxele Serioux deaorece nu posed produse de la acest producator relativ nou, dar am inteles ca are siteme desktop PC destul de bune si nu pot spune ca nu are produse bune. Am un sistem 2.1 de boxe PC relativ bun de 31W RMS adica doi sateliti de 6 W fiecare si subwoofer-ul de lemn de circa 19 W RMS. Este foarte important ca subwoofer-ul sa fie de lemn pentru un bass mai bun dar nu recomand boxe cu bass in ele pentru ca atunci cand ascunlti muzica vocea interpretului nu se aude clar, iar in plus nu se poate regla bass-ul. Deci cele mai bune boxe pc sunt cele 2.1 si este foarte important ca satelitii sa fie de cel putin 5 W fiecare pentru o claritate mai buna la un volum ridicat.
    Un sistem 5.1 poate fi folositor doar daca ai o camera mica, deci un spatiu mic astfel incat sa asezi boxele in jurul tau. Probleme este ca eu am o camera destul de mare de vreo 4 metri pe 5 si de aceea am optat pentru un sistem de boxe 2.1 de care sunt foarte multumit. Chiar daca nu are multi watti pot spune ca niciodata nu am dat mai mult de jumatate din volum si din intensitate bass.:)

Comentariile sunt închise.