Prestigio SmartBook 141S, laptop de 14 inci cu procesor Celeron N3350

Prestigio SmartBook 141S este un laptop modern adresat persoanelor care vor o soluţie cu productivitate bună şi portabilitate peste medie (greutatea e de circa 1,4kg, iar bateria ţine vreo 7 ore).
Pentru a putea fi utilizat din primul moment acest model vine cu sistem de operare preinstalat (Windows 10).
De la început trebuie să vă spun că acest laptop e unul de bază sau pentru sarcini de bază şi nu trebuie să vă aşteptaţi la performanţe superioare.

Laptopul are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat de culoare maro pentru persoane care vor ceva uşor de purtat în geantă.
Cu specificaţii similare există acest model pe negru.


Păreri pro şi contra

Modelul Prestigio SmartBook 141S e echipat cu procesor Celeron N3350 de tip dual core capabil în a scoate 1112 puncte la benchmark.
Pentru ca sarcinile să ruleze fluent acest model e unul care are 4GB memorie RAM.
Ecranul e unul numai bun de 14,1 inci cu rezoluţie FHD şi strat anti glare aşa încât lumina să nu se reflecte.
Memoria RAM a laptopului e una de 4GB, iar pentru stocare se foloseşte de un eMMC de 32 giga. Stocarea e una suficientă, iar dacă vreţi mai mult atunci puteţi apela la cloud storage ori la un hard extern
La capitolul conectivitate şi porturi are două porturi USB, micro HDMI, wireless n şi bluetooth.
Nu are tastatură numerică şi nici unitate optică.

Per ansamblu acest model e unul care se adresează persoanelor care vor o soluţie ieftină pentru călătorii ori la şcoală. E un laptop din categoria office şi nu trebuie să vă aşteptaţi la performanţe de laptop gaming ori multimedia.
Despre brandul Prestigio trebuie spus că e unul din Europa de est (originea e în Belarus) fiind cunoscut pentru tablete şi telefoane inteligente.

Te-ar mai putea interesa