Prestigio SmartBook 141 C2, laptop cu Celeron N3350 şi Windows 10

Prestigio SmartBook 141 C2 e un laptop ceva mai performant decât modelul cu procesor Atom deoarece are 4GB memorie RAM şi procesor Celeron N3350.
Pentru a putea fi utilizat din prima clipă acest ultraportabil vine cu Windows 10 preinstalat.

Modelul acesta e unul care vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Primim un laptop care are o greutate de 1,4kg şi o baterie care ţine vreo 7 ore… aşa încât să putem spune că avem un laptop cu o portabilitate foarte bună.


Păreri pro şi contra

Laptopul are un ecran de 14,1 inci a cărui rezoluţie e de 1920×1080 pixeli, iar panelul e IPS. Din această cauză putem spune că filmele HD şi Full HD se vor vedea destul de bine.
Nu dispune de unitate optică, dar în schimb are 3 porturi USB, LAN, wireless N şi bluetooth. Lipsa DVD-ului e un lucru comun în ziua de azi deoarece nu are vreo utilitate.
Ergonomia aparatului e una bună deoarece are tastatură chiclet, ecran IPS şi o greutate redusă.
Are Windows 10 Pro, iar acest lucru e un mare plus deoarece nu mai trebuie să cumpăraţi licenţă şi economisiţi câteva sute de lei şi timp.
Procesorul Celeron e unul dual core capabil în a scoate 1102 puncte pe cpubenchmark. Vă puteţi da seama că se comportă fără reproşuri în sarcini office, iar cipul grafic Intel HD 500 va rula fără probleme filme HD.
Stocarea se realizează pe un eMMC de 32GB, iar dacă doriţi mai mult atunci puteţi să vă folosiţi de un hard extern ori de storage în cloud (Google Drive sau ceva de genul).

Spre deosebire de un smartphone ori o tabletă acest aparat e unul care oferă o productivitate excelentă. Acest lucru se datorează ecranului de 14 inci şi a tastaturii.
Despre brandul Prestigio trebuie spus că e unul cu istorie lungă fiind specializat pe electronice precum acesta, telefoane şi tablete. La origine e din Belarus şi mai nou are sediul în Cipru.

Te-ar mai putea interesa