Prestigio RoadScout 5150

Acest personal navigation device Prestigio RoadScout 5150 Full Europe după cum vedeţi e un model de 5 care vine cu harta completă a Europei şi cu programul de navigare Mireo. O alternativă la acesta e modelul GeoVision 4500 care vine cu programul iGo. Chiar dacă nu aveţi un player în maşină sau nu doriţi să ascultaţi la radio ci să asculaţi la melodiile preferate, atunci am o veste bună şi aceea că acest GPS vine cu interfaţă multimedia dar din păcate acesta poate reda doar audio având o mufă 3.5 mm. Spun asta pentru că odată ce plecaţi în străinătate nu veţi mai asculta posturi de radio româneşti şi dacă vi se face dor de o melodie, o puteţi asculta de pe acesta cu ajutorul unor căşti. Ar fi fost interesant dacă putea să redea şi video dar şi aşa, la un aşa preţ nu pot să am cine ştie ce pretenţii. Dacă doriţi să achiziţionaţi un astfel de gadget atunci trebuie să ştiţi că preţul acestuia e destul de ok. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată

Specificaţii tehnice

Acest GPS RoadScout 5150 se foloseşte de un procesor cu chipset Centrality Atlas V care e destul de performant având o frecvenţă de circa 1575.42 MHz. Pe partea de memorie are una RAM de 128 MB şi una internă de 4 giga. Acesta e destul de portabil având dimensiuni decente pentru un dispozitiv de 5 şi o greutate de numai 164 grame. Acel ecran de 5 e unul tactil bineînţeles, de tip TFT cu o rezoluţie generoasă – 480 cu 272 pixeli. Are conectivitate USB dar vine şi cu mufă jack 3.5 mm pentru căşti.

Pe partea de software vine cu programul de navigare Mireo, harta completă a Europei şi sistemul de operare Microsoft Windows CE 6.0. Are şi slot pentru carduri micro SD iar ca şi o caracteristică specială are 64 de canale. Acest RoadScout 5150 se foloseşte de un acumulator propriu de 950 mAh care oferă o autonomie de circa o oră şi jumătate.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: poate reda fişiere mp3, are difuzor incorporat, destul de performant, ecran mare cu rezoluţie generoasă, memorie RAM decentă, posibilitatea folosirii unui card etc.

Minusuri: nu poate reda video.

Concluzie

Acest GPS Prestigio RoadScout 5150 se adresează celor care doresc să plece într-o excursie în străinătate şi au nevoie de un mic ajutor pentru drum la bani puţini. Jos am pus un clip în care puteţi vedea programul de navigare Mireo în versiunea Black:

Te-ar mai putea interesa