Prestigio RoadScout 4150

Un astfel de sistem de navigaţie Prestigio RoadScout 4150 Full Europe se adresează celor care au nevoie de un mic ajutor atunci când conduc pe drumurile din străinătate, dar există şi două alternative la acesta şi anume RoadScout 4150 harta România şi fără hartă. Nu ştiu câţi dintre voi vor alege modelul fără hartă deoarece cu hărţi preinstalate veţi ieşi mai ieftin. Varianta fără hartă poate fi utilă doar pentru cei care au un DVD cu hărţile şi astfel le poate copia pe GPS ulterior. Dacă aveţi un buget ceva mai mare şi aţi dori o alternativă la acesta atunci recomandarea mea de la acelaşi producător ar fi un RoadScout 5150, deoarece are un ecran ceva mai mare, mufă audio de tip jack şi memorie internă de 4 GB. Însă, dacă doriţi să economisiţi nişte bani, recomand modelul mai mic, 4150. Pentru acest GPS aveţi nevoie de un buget modest deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată
Pachetul

Specificații tehnice

Procesorul acestui GPS e unul Centrality Atlas V de 533 MHz şi îl veţi găsi cam pe toate modelele de la acest procesor. Pe partea de memorie stă foarte bine cu un slot pentru card de tip microSD în caz că nu vă ajunge memorie internă care e de 2 MB. Memorie RAM e şi e suficientă – 128 MB. Pentru copierea datelor acesta re interfaţă USB 2.0.La capitolul software are sistem de operare Microsoft Windows Mobile 6.0 iar programul de navigare se numeşte Mireo.

Ecranul TFT e unul de 4.3 inci şi care suportă o rezoluţie de 480 cu 272 pixeli, ca şi modelul de 5 inci. Prestigio RoadScout 4150 cântăreşte doar 164 de grame şi vine cu un acumulator de 690 mAh de tip Li-Ion. Această baterie trebuie formatată 12 ore şi poate oferi o autonomie maximă de 2 ore şi jumătate. La capitolul audio-video are un difuzor incorporat şi posibilitate pentru redare de fişiere video.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are senzor de lumină (astfel pe timpul zilei luminozitatea va fi mai mare), e ieftin deci şi competitiv pe piaţă, uşor de folosit (Mireo oferă o interfaţă ergonomică), are interfaţă multimedia (pentru redarea fişierelor audio şi video) şi aveţi de ales între teri variante.

Minusuri: nu vine cu card de memorie inclus.

Concluzie

Acest GPS Prestigio RoadScout 4150 e unul destul de nou şi deci vine şi cu caracteristici corespunzătoare. Jos ma pus un clip în care se poate vedea o mică prezentare a acestuia:

Te-ar mai putea interesa