Prestigio RoadRunner HD1

Prestigio RoadRunner HD1 e camera video perfectă pentru cei interesați să filmeze în trafic. Unii zic despre acest gadget că e un martor de încredere în situații neprevăzute care pot apărea în trafic. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar dacă te interesează dacă filmează 720p atunci trebuie știut că acest lucru e posibil. Mai mult de atât, filmarea se face la 30 cadre pe secundă ceea ce presupune că filmarea e foarte fluentă… fără niciun lag.

Poze

Poate că v-ați fi așteptat să nu vină cu ecran precum GoPro Hero3, atunci trebuie spus că are un ecran color de 2.5 inci. Astfel, rezultatul filmării poate fi observat pe aparat sau dacă nu atunci puteți să-l transferați prin USB pe un PC deoarece are mini USB.

Ecranul LCD
Ecranul LCD
Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Camera auto dashboard Prestigio RoadRunner HD1 e un model foarte apreciat, nu doar datorită prețului, ci și caracteristicilor sale. Astfel, vine la pachet cu un senzor CMOS de 5MP care poate filma maxim HD. Ce e deosebit la această cameră e faptul că unghiul de filmare e de 120 de grade. Fișierul care e salvat e unul de tip *.avi și din această cauză orice player o să-l poată reda fără mari probleme.

Păreri pro şi contra

Pro: poate funcționa la temperaturi extreme (-35 până la +70); filmarea poate fi stocată pe card SD de maxim 32 de GB; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; senzorul e de cea mai bună calitate și acesta e motivul principal pentru care filmarea e așa de calitativă; garanția standard e de 2 ani; fiabilitatea e bună, Prestigio fiind un brand de încredere care face aparate calitative, iar acesta e un astfel de aparat.
Contra: nimic.

Concluzie

O astfel de cameră e foarte utilă la casa omului deoarece nu știi niciodată ce te așteaptă în trafic. Iar, la ce persoane întâlnești în trafic e bine să ai o metodă eficientă de a-i filma. Pentru a-ți face o părere despre cât de bine filmează îți recomand clipul de alături folosit la o filmare prin orașul Arad.

Te-ar mai putea interesa