Prestigio Per3574B

Pentru cei pasionați de cărți și citit am o recomandare – Prestigio Per3574B. Acesta e un ebook reader foarte bun cu ecran color mare de 7 inci, suport pentru carduri și multe tipuri de fișiere. Vine cu două aplicații instalate, adică ceas și calendar, iar dacă te interesează prețul atunci trebuie știut că are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Despre autonomie nu se poate spune mare lucru doar că producătorul garantează că bateria ține foarte mult. Dacă din diferite motive nu vă place atunci PER3274B ar fi o alternativă destul de bună.

Poze

Din imaginile de alături se poate vedea că reader-ul e aproximativ așa de mare cât o tabletă și că e de culoare neagră. Se poate observa și că e ideală pentru vizionarea filmelor HD, iar acest lucru poate fi observat mai în detaliu în preview-ul video de la final. Dacă aveți impresia că ecranul de 7 inci face ca gadgetul să fie greu atunci greșiți deoarece aparatul are undeva la 300 de grame.

Prestigio PER3274B
Ecranul
Prestigio Per3574B
Cutia

Specificaţii tehnice

Ecranul e de 7 inci, iar rezoluția de 800 pe 600 pixeli e mai mult decât suficientă pentru citirea cărților, dar și vizionarea filmelor *.avi. Sistemul de operare e unul avansat, însă nu știu dacă poate fi modificat așa încât să suporte Android Market/Google Play. În opinia mea, acest aparat e o foarte bună alternativă la Kindle sau alte variante ale acestuia și nu doar prin prisma prețului, ci și a calității aparatului.

Păreri pro şi contra

Din păcate datorită ecranului color, bateria nu o să țină la fel de mult ca în cazul unui model cu ecran alb-negru, dar tot va ține mai mult ca la un tablet. Prețul e unul foarte mic, iar playerul intern poate suporta o sumedenie de tipuri de fișiere caracteristice ebook-urilor, dar și clipurilor video. Mai pe larg despre cum se văd clipurile se poate observa din filmulețul postat la sfârșit.

Concluzie

Știu că există numeroase tablete ieftine cum ar fi Serioux GoTab S733 sau Vonino Luna 70 C, însă acest reader e special optimizat pentru portabilitate. Deci, dacă la o tabletă bateria ține undeva la 4 ore, la acest reader ține de câteva ori mai mult sau de câteva 10 de ori mai mult. Despre meniuri și modul de utilizare vă puteți face o părere din clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Prestigio Per3574B”

  1. Despre per 3574b. Eu am acest reader de mai mult timp deoarece l-al luat din alta tara si sunt foarte multumit. Bateria tine mai mult decat la o tableta si daca vreti o solutie pentru citit atunci trebuie sa va indreptati inspre asa ceva.

Comentariile sunt închise.