Prestigio PER3562B

Acest ebook reader Prestigio PER3562B Nobile de 6 inci e cea mai bună alternativă la o tabletă și se adresează celor care citesc. Pe partea de funcționalitate nu se poate compara cu o tabletă, însă autonomia sa poate să atingă chiar și 10000 de pagini, adică până la 30 de zile. Ecranul său e unul de tip E-Ink ca și la Kindle, adică nu e unul color și vizibilitatea sa nu e afectată de luminozitatea prea mare. Bineînțeles, producătorul oferă un magazin online de unde puteți descărca cărți care pot fi chiar și în limba română. Poate fi cadoul ideal pentru cel mic dar și pentru persoana iubită, deoarece e accesibil. PER3562B are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Cu husă

Specificații tehnice

Ecranul de 6 inci are o rezoluție bună – 800 cu 600 pixeli. Acesta e unul cu tehnologie ideală pentru aceste tipuri de gadgeturi. Ea se numește E-Ink Pearl și poate fi întâlnită la multe modele similare. Procesorul e suficient de bun pentru ce trebuie să față acest gadget, iar memoria internă de 2GB poate fi extinsă cu un car. Eu vă recomand unul dar nu prea mare deoarece nu are rost să vizionați poze pe acesta sau să ascultați muzică chiar dacă are suport și ieșire pentru căști. Spun asta pentru că autonomia sa scade în special dacă încercați muzică pe el.

Formatele de cărți virtuale suportate sunt multe și de aceea nu are rost să vi le enumăr. Se observă că Prestigio PER3562B vine cu patru butoane în partea de jos a ecranului: stânga, acasă, înapoi și dreapta. În partea de jos a ebook reader-ului are butonul de volum, mini USB, mufa pentru căști și butonul de pornire. În pachet veți primi acea husă elegantă, un cablu de date, un ghid, căști și cablu de alimentare. Bateria Li-Polimer e de 1600 mAh și ea promite până la 10000 de pagini întoarse și cam o lună de funcționare cu o sigură încărcare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: veți observa că sunt multe cărți gratuite în Store, autonomie mare, e robust având spate realiat din aluminiu, ușor de folosit și husa din piele e bine venită.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Prestigio PER3562B e destul de accesibil și poate fi un cadou bine ales pentru o persoană căruia îi place să citească. După cum bine știți există câteva alternative și nu cred că ar avea rost să optați pentru alt producător.

Te-ar mai putea interesa