Prestigio PER3474B

eBook reader-ul Prestigio PER3474B e unul dintre cele mai accesibile modele și care le recomand. E mai bun decât altele deoarece are un ecran color de 7 inci care vă poate fi de folos pentru vizionarea de filme sau clipuri. Deci poate fi folosit și pentru a asculta melodiile preferate în timp ce citiți o carte. Spre deosebire de o tabletă, e foarte ușoară, simplu de folosit datorită interfeței iar butoanele sunt la îndemână. Se poate observa din imaginea de jos că interfața e asemănătoare cu cea a tabletelor iar icoanele sunt la fel de mari. Din păcate nu vine cu Wi-Fi deci nu se poate conecta la internet, dar cărțile sau revistele preferate pot fi puse pe un card de tip microSD. Acest PER3474B are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Ecranul de 7 inci e unul color și are rezoluția tipică telefoanelor – 800 cu 480 pixeli. Pentru un astfel de gadget procesorul de 600 MHz e suficient de performant și un procesor mai mare doar scade autonomia sa. Cu o memorie internă de 4GB, ar fi bine să vă mai luați un card de 4 sau 8GB (suportă până la 32GB). Un astfel de card e destul de ieftin și de aceea merită să luați unul deoarece poate fi o investiție bună.

Un ebook ca acest Prestigio PER3474B suportă multe fișiere video, audio, foto și pentru ebook readere. Motiv pentru care e un gadget funcțional dar și compact. Dimensiunile sale sunt reduse comparativ cu cele ale unei tablete iar grosimea sa e de doar 1.25 cm. Pe partea de conectivitate are portul USB și intrare pentru căști. Bineînțeles atunci când citiți o carte, ar fi bine să nu ascultați prea multă muzică deoarece autonomia sa scade mult. Dacă vă interesează mult autonomia, modele cu ecran monocrom sunt alegerea ideală. Dar și acesta are o baterie bună – de 2000 mAh.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un suport media foarte bun (suportă o mulțime de formate), are doar 280 de grame, interfață prietenoasă și suficiente alternative mai performante.

Minusuri: nu vine cu husă cum vin alte modele.

Concluzie

Acest Prestigio PER3474B e o alternativă bună la tablete mai accesibile iar fiabilitatea e destul de mare deoarece e oferit de un producător cu experiență în domeniu. Având în vedere prețul, e cadoul ideal pentru persoana iubită sau cel mic în special dacă îi place să citească și nu aveți bani de o tabletă.

Lasă un comentariu