Prestigio PER3274B

Prestigio PER3274B este un ebook ieftin foarte bun deoarece are un ecran tactil de 7 inci cu rezoluție 800 pe 480 600. Ecranul e realizat cu tehnologie LCD și fiind color o să puteți viziona fără probleme poze și filme *.avi. Despre sistemul de operare nu pot să spun prea multe deoarece pe unele site-uri am văzut că scrie că e Linux, iar pe site-ul producătorului am văzut că scrie că e vorba despre Android. Modelul de față vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și în opinia mea e o alternativă foarte bună la o tabletă.

Poze

PER 3274B e un model negru de reader care are o greutate de undeva la 300 de grame. Deci, e mai ușor decât un tablet, iar dacă avea wireless atunci putea fi folosit pentru navigarea pe Internet. Faptul că are ecran touch e foarte interesant și oarecum neobișnuit. Dacă vă preocupă faptul că ecranul ar putea consuma mult din baterie atunci trebuie știu că bateria ține 3 ore la vizionarea de clipuri și 8 ore la ascultarea de muzică… deci destul de mult.

Ecranul
Spatele

Specificaţii tehnice

Prestigio PER3274B are un ecran numai bun de 7 inci, iar rezoluția fiind de 800 pe 480 pixeli o să puteți citi cărți care au chiar și scris mic. Memoria RAM e de 64 mega, iar flash-ul e de 4 giga. Dacă memoria internă nu o să vă ajungă atunci o să puteți atașa chiar și un card de maxim 32 de giga. Nu are conexiune wireless, dar în schimb are tuner FM așa încât să puteți asculta radio. În orașe mari recepția va fi excepțională pe când în alte localități nu știu dacă o să prindeți ceva.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un preț foarte bun; garanția standard e de 2 ani și nu cred că este disponibilă extensia ei deoarece readerul costă foarte puțin; pe partea de caracteristici e foarte dotat; ecranul e unul foarte clar, iar meniurile sunt simple și de aceea cred că acest gadget e unul foarte bun chiar și pentru seniori.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă ești pasionat de cărți, însă nu mai ai loc în bibliotecă atunci cred că un astfel de aparat te va ajuta deoarece poate stoca un număr nelimitat de cărți. Singurul impediment e faptul că din când în când va trebui să-l încarci. Arată foarte bine și pentru a vedea cum se prezintă o carte în format electronic poți viziona preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa