Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Prestigio PER3172 7

Un ebook reader Prestigio PER3172 7 Negru (numit şi Prestigio Nobile PER3172) e unul dintre cele mai ieftine gadgeturi destinate cititului de cărţi, reviste şi ziare. Acesta vine ca alternativă la vechiul Nobile PER307. Motiv pentru care vi-l recomand chiar dacă nu vine de la un producător precum Amazon deoarece Prestigio are o experienţă îndelungată pe piaţa gadgeturilor (în România veţi găsi multe tablete şi GPSuri de la acesta). Plus că acesta poate fi şi un bun mp4 player. Acesta e echipat cu un ecran TFT de 7 inci dar să nu credeţi că e unul tactil. Ca oricare alt ebook reader şi acesta are o protecţie anti-reflexie (anti-glare) care vă poate fi de folos atunci când citiţi în spaţii foarte luminoase. Nobile PER3172 are un preț bun Vezi prețul special de azi

Poze

Cam aşa arată

Specificații tehnice

Ecranul color de 7 inci şi cu o rezoluţie de 800 cu 480 pixeli oferă o claritate bună a imaginii. Are suport pentru cele mai populare sau uzuale formate text, audio, foto şi chiar şi video (txt, pdf, html, mp3, wma, wav, jpeg, png, bmp, DivX, mkv, Mpeg etc). La capitolul memoria are un spaţiu de stocare de 2 GB (doar 1.5 GB e disponibilă pentru stocare date şi poate fi extinsă cu un card microSD de maxim 16 GB) şi o memorie RAM de 64 MB.

Având în vedere că Prestigio Nobile PER3172 nu e o tabletă sofisticată ci un ebook, nu are nevoie de un procesor mare iar în cazul acestuia e vorba de un ARM9 de 400 MHz. Pentru a concura pe o astfel de piaţă, acest ebook reader Prestigio PER3172 are nevoie de un acumulator mare deci care să-i ofere o autonomie mare gadgetului. E vorba de o baterie Li-Po de 2100 mAh care oferă 6-8 de lectură, circa 5 ore de redare video şi 30 de ore de muzică. Are conectivitate microUSB, miniUSB şi mufă audio 3.5 mm.

Cântăreşte doar 260 de grame deci poate fi uşor confundat cu o mapă în special că veţi primi şi o husă foarte elegantă.  Pe lângă husă, în pachet veţi avea un încărcător, cablu de date microUSB şi manualul de utilizare.

Alte caracteristici care nu le-am specificat sunt: difuzor integrat, senzoul G şi sistemul de operare MicroC/OS-II.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie mare, meniul poate fi accesat uşor (butoanele fiind aşezate în lateral şi nu jos ca la predecesoarele), husă inclusă, ieftin şi un gadget robust.

Minusuri: la un aşa preţ nu prea poţi să ai pretenţii.

Concluzie

Acest Prestigio PER3172 7 e un model foarte reuşit în special datorită funcţionalităţii şi a preţului destul de modic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu