Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Prestigio PER3162BN

Acest eBook Reader PRESTIGIO PER3162BN e unul dintre cele mai populare ale momentului. Sistemul de operare e foarte intuitiv iar autonomia e foarte mare. În legătură cu sistemul de operare, nu știu dacă nu e Android însă ceva variantă personalizată de cei de la Prestigio. Autonomia mare e asigurată de ecranul care nu e color ca la modelul Libretto PER307, ci e mai mult ca la un Kindle.
Prețul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Coperta face toți banii

Așa arată

Caracteristici și specificaţii tehnice

Reader-ul Prestigio PER3162BN are un ecran de 6 inci alb-negru sau mai exact cu 16 nivele de gri de cerneală e-ink. La un așa ecran mic rezoluția e de 800 pe 600 dar e perfectă pentru citit o carte. Suportă o multitudine de formate text, dar și media deoarece are și player multimedia integrat.
Este un cititor performant având un procesor ARM9 de 400 megaherți și o memorie internă de 2 giga. Nu știu câte cărți încap pe 2GB, dar cu siguranță sunt câteva sute, iar dacă spațiul vi se pare mic atunci puteți să-l extindeți cu carduri microSD de maxim 32 giga. La partea de memorie nu am spus nimic de RAMi iar conform producătorului memoria aparatului e undeva la 32 de mega. Cam puțin dar nu cred că e nevoie de mai mult.
Bateria ține foarte mult adică circa 6000 de pagini sau 23 ore de playback. Această autonomie e datorată ecranului e-ink care se dovedește a fi foarte economic. Nu știu dacă are rost să precizez capacitatea acumulatorului care este de 1400 mAh.
Greutatea aparatului e mică de sub 200 grame, are G-Sensor, conector USB și e de culoare neagră.

Concluzie, păreri pro şi contra

Recomand un astfel de gadget datorită prețului și detaliilor tehnice excepționale, dar spre deosebire de alte reader-e nu are wi-fi, browser web și nici ecran color. Dar ecranul alb-negru ar putea fi văzut ca un avantaj deoarece mărește autonomia. Un alt plus foarte mare ar fi coperta sau husa inclusă în pachet care face toți banii și face din produs unul premium (sau care să pară a premium). Alături am postat un clip cu o despachetare și un mic review care sunt în rusă dar sper să înțelegeți ceva sau să vă faceți o părere despre cum arată.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Dark Side

    Trecem peste wi fi pentru ca la un ebook nu ai ce face cu asa ceva. Din cate am citit se pare ca e facut de bulgari sau poate ma insel. Oricum calitatea e mai buna decat a produselor Evolio care sunt produse facute de romani.

Lasă un comentariu