Prestigio PAP4300DUO, telefon Dual SIM cu Android

Acest smartphone Dual Sim Prestigio PAP4300DUO e unul foarte bun deoarece cotă puțin, vine pe două culori, are suport pentru două cartele și hardware-ul e unul la zi. În opinia mea acest model e peste telefoanele de la Allview deoarece prețul e unul mic, iar Prestigio e mai sus ca brand. Astfel, modelul MultiPhone 4300 DUO vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un Dual SIM cu cea mai nouă variantă de Android, adică Android 4.

Aspect

Vine cu un ecran foarte clar de 4.3 inci (se găsesc huse PAP4300DUO) cu o rezoluție de 480 pe 800 pixeli și cu panou IPS. Datorită acestui panel/panou o să vedeți imaginile foarte clare indiferent cum țineți telefonul. Chiar mă uimește faptul că au pus un ecran așa de bun pe un astfel de telefon ieftin. Despre culoare, se poate vedea că e negreu dar e disponibil și un PAP4300DUO alb la același preț.

Spatele
Spatele
Ecranul
Ecranul

Caracteristici tehnice

Stă excelent pe partea de specificații deoarece are un CPU MediaTek MT6575 și GPU PowerVR SGX Series5. Din păcate CPU-ul e unul single core, dar asta nu o să vă încurce cu ceva deoarece aplicațiile vor rula fluent. Software-ul e unul bun, adică Android 4, iar din această cauză o să aveți acces la Google Play Store (Android Market) și la diferite aplicații și jocuri de pe acesta. Cei 512 mega de RAM sunt mai mult decât suficienți deoarece OS-ul consumă undeva la 300, iar restul rămân pentru aplicații.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre calitate și preț e unul foarte bun, produsul venind cu o garanție de 2 ani; vine cu un hardware și software la zi; Prestigio e un brand de încredere care face telefoane și tablete de top care sunt comercializate în toată Europa și nu doar în România precum alte branduri; memoria e una bună de 4GB (dacă nu vă ajunge atunci puteți lua un card compatibil).
Contra: procesorul e unul single core; putea avea mai mulți RAMi.

Concluzie

Telefonul de față e numai de recomandat. Nu știu dacă are vreun rost să-i luați o husă sau o folie, dar ceva interesant e această cască Prestigio Pop Classic style… pentru cei nostalgici.
Cât despre cum arată, acest lucru se poate vedea foarte bine din preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Prestigio PAP4300DUO, telefon Dual SIM cu Android”

  1. In urma cu cativa ani Gigabyte scoatea modele similare iar acum au venit cei de la Prestigio. E numai bine asa deoarece concurenta nu strica niciodata.

  2. buna ziua,
    am de o saptmana acest telefon si are o mare problema cu semnalul e foarte prost nu pot sa sun sau sa fiu sunata, nu mai zic de sms-urile pe care le primesc la ore distanta.
    ce imi recomandati sa fac? 😀
    multumesc

Comentariile sunt închise.