Prestigio MultiPad Rider, tabletă ieftină

O tabletă ieftină precum Prestigio MultiPad Rider poate fi de folos pentru cei care vor să facă un cadou cuiva și nu vor să depășească un anumit buget. Poate fi ideală pentru navigare, citit, aplicații etc. Bineînțeles, autonomia sa e mai mică decât a unui ebook reader dar e și normal deoarece acesta are ecran color și componente hardware performante. Poate fi o bună consolă portabilă ținând cont de suportul sistemului de operare și de configurație. Nu are 3G, dar cu funcția WiFi hotspot a telefonului puteți avea un plus de conectivitate.

Acest model e destul de accesibil deoarece e oferit de un brand bun și care dorește să se adreseze tuturor utilizatorilor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Dual Core de 1 GHz are o placă video Mali 400 MP. Nu e nevoie de performanțe superioare pentru unele aplicații, doar unele jocuri cer mai multă viteză de procesare din partea procesorului. Ecranul de 7 inci au imagine 600p și e de tip TFT LCD. Restul configurației conține: 1 GB RAM și 8GB spațiu intern (utilizabil mai puțin).

Are dotări bune pentru dimensiunile sale: slot pentru card (de maxim 32 GB), cameră web, port audio și micro USB. Nu are GPS și o astfel de dotare putea fi utilă pentru cei care vor folosească tableta pe post de sistem de navigație. Sistemul e Android 4.2 Jelly Bean iar cel mai nou e 4.4, dar peste câteva luni vom vedea o versiune și mai bună. E important ca sistemul să fie fiabil, interfața să fie prietenoasă și pachetul de aplicații preinstalate să fie generos.

Plusuri: componentele hardware sunt bune, Android versiunea JellyBean, design plăcut, suport carduri de memorie mari, preț atractiv etc.
Minusuri: nu sunt la un așa preț.

Prestigio MultiPad Rider e un gadget destul de bun și pentru cei care nu vor neapărat Windows, o tabletă mică e alternativa perfectă. Ecranul nu e așa de mare dar cu cât e mai mare cu atât autonomia e mai mică. Jos am pus o prezentare video dar din păcate e într-o altă limbă.

Te-ar mai putea interesa