Prestigio MultiPad Color 8.0, tabletă multicoloră cu 3G

Prestigio MultiPad Color 8.0 e o tabletă potrivită ca și dimensiuni, iar dacă nu vă place o anumită culoare, puteți alege alta dacă vi se pare prea mică ori prea mare. Poate că nici de conectivitatea 3G nu aveți nevoie nevoie deoarece o veți folosi mai tot timpul unde există un hotspot. Puteți alege una din 4 culori dar configurațiile nu diferă de la o culoare la alte, de aceea și prețul e așa de atractiv. Acest brand e cunoscut și pentru ebook readerele sale și în pachet e inclus o husă destul de reușită. Caracteristicile speciale nu sunt multe: NFC, 3G, radio FM, GPS. Era bine dacă avea și cea mai nouă versiune de Android, dar și versiunea 4.2 e satisfăcătoare.

Prețul acestui gadget e destul de bun comparativ cu ce există pe piață. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul său e unul de tip Cortex A7 de 1.3 GHz și placa video integrată e una destul de interesantă. Ecranul său e cu imagine 800p, panou IPS și are tehnologie multi-touch. Deci imaginea e plăcută și clară iar pentru a folosi meniul nu e nevoie de alte periferice (în caz că nu ați mai avut decât un desktop sau laptop până acuma).

Capacitatea memoriei RAM e de 1GB deci nu avea cum să aibă Android Kitkat (acela are nevoie de 1.5 GB). Spațiul intern e de 16GB, dar utilizabil nu e chiar așa de mare ci e mai mic. Autonomia tabletei ține de cum o folosiți (setări, aplicații folosite și luminozitatea ecranului).

Are ieșire audio, microfon, USB, NFC etc. Dacă țineți să aveți și un sistem de operare bun, ei bine, are Android 4.2 Jelly Bean. Poate va primi și alte upgrade-uri software dar mă îndoiesc că veți primi la 4.4.

Plusuri: are o baterie bună, ecran HD, procesor cu 4 nuclee, 2 camere foto, 3G etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Prestigio MultiPad Color 8.0 poate fi o alegere bună dacă nu vă doriți o tabletă prea mare, scumpă ori cu alt sistem de operare. Jos am pusu n clip cu despachetarea acestei tablete și chiar dacă culoarea diferă, accesoriile și componentele hardware sunt aceleași.

Te-ar mai putea interesa