Prestigio MultiPad Color 7.0, tabletă ieftină cu 3G

Tableta Prestigio MultiPad Color 7.0 e destul de reușită la un așa preț deoarece are: conectivitate 3G, e disponibilă în multe culori, are o husă inclusă, procesor Quad Core, ecran HD, destul spațiu și suficientă memorie RAM. Această suportă carduri destul de mari și pot fi utile pentru cei care vor să țină fișiere media pe tabletă (muzică, poze sau filme). Pe lângă că e foarte ieftină e important că această tabletă e oferită de un brand. E destul de compactă și e perfectă pentru cei care călătoresc, iar dacă vă interesează culoarea, ei bine, există patru culori din care puteți alege.

După cum am precizat anterior, nu e nevoie de un buget mare pentru a o avea. Cu siguranță costă mult mai puțin decât un laptop sau desktop dar funcționalitatea nu e aceeași. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Tableta poate rula mai orice aplicație sau joc deoarece are un procesor cu 4 nuclee, iar placa video e una corespunzătoare. Bineînțeles, există procesoare mult superioare dar pentru multe aplicații nu e nevoie de atâta performanțe. E important ca voi să nu instalați prea multe aplicații deoarece unele vor rula chiar și în fundal, deci vor consuma resurse.

Are un ecran de 7 inci cu panou IPS LCD iar imagine de tip 800p. Multitaskingul e bun 1 GB RAM, dar e nevoie de 1.5GB pentru ca tableta să primească upgrade la 4.4 KitKat. Versiunea de Android de pe aceasta e 4.2 Android numit Jelly Bean. pe partea de comunicații are  3G, WiFi, NFC și bluetooth. Are porturi standard USB de tip micro și audio, dar portul USB e doar pentru transferul datelor ori pentru încărcarea tabletei.

Plusuri: toate cele menționate de mine în primul paragraf, e fiabilă, destul de performantă și nu prea are concurență.
Minusuri: nu are un Android foarte nou.

Prestigio MultiPad Color 7.0 e un gadget compact care poate fi luat oriunde și poate fi ținut cu ușurință într-o singură mână. Dacă vă interesează cum arată și cam care este conținutul pachetului, am pus jos un clip interesant. Oricum, se adresează celor care vor acces rapid la internet, aplicații etc. și nu vor neapărat un sistem de operare ca Windows.

Te-ar mai putea interesa