Prestigio MultiPad 7074

Dacă te interesează o tabletă ieftină cu de toate atunci tableta Prestigio MultiPad 7074 ar fi foarte bună deoarece are procesor ARM Cortex 8, ecran de 7 inci, 3G şi o baterie care ţine mult. Evident că 7074B 3G e o tabletă premium chiar dacă are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Analizând secificaţiile tehnice, dar şi designul acestui mic PC trebuie să spun că aştept cu nerăbdare să văd telefoane mobile de la Prestigio. Tabletele arată impecabil şi se vede că sunt făcute de europeni. (La finalul recenziei este un clip care va demonstra că tableta arată foarte bine.)

Preț

Cutia
Din spate

Detalii

E dotată cu 3G şi două camere aşa încât să o poţi folosi pentru video telefonie. Camera principală are doar 2 megapixeli, iar cea secundară are 0,3 megapixeli, dar e suficient de mult în opinia mea. Alte modele cum ar fi 3384 nu au camere, dar au ecrane puțin mai mari.

Memoria internă e reprezentată de un flash de 4 giga, iar dacă această capacitate vi se pare mică atunci puteţi pune un card de maxim 32 de giga deoarece are cititor de carduri. Sunt de părere că memoria e 4 giga e mare și că e suficientă dacă o să folosiți aparatul 7074 pe post de eBook.

Păreri pro și contra

Normal că are suport pentru Flash şi nu o să aveţi probleme cu vizionarea clipurilor Youtube sau a animaţilor de pe ‘net. Există o aplicație dedicată vizionării clipurilor de pe Youtube, dar se vor putea vedea și din browserul implicit cu care vine aparatul.

Sistemul de operare e Android 2.3 personalizat de cei de la Prestigio şi poate pe viitor o să fie disponibil un update la ICS 4.0 sau la versiuni mai noi de 2.3.

7074 e un dispozitiv care arată bine şi care poate fi folosit şi pe post de eBook Reader, iar playerul integrat poate reda o multitudine de formate audio, video şi ebook. Playerul e unul decent care poate reda chiar și mkv, iar dacă vreți să redați alte formate atunci există posibilitatea instalării de programe care le pot reda acele formate.

Normal că există și lucruri care îmi displac la acest gadget, iar unul ar fi faptul că nu-mi plac icoanele aplicațiilor de pe ecranul de start, dar se pot schimba, iar pe Android market există multe launcher-e cu care puteți personaliza tableta și meniurile. Din preview-ul de alături vă puteți face o părere despre tabletă.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Prestigio MultiPad 7074”

Comentariile sunt închise.