Prestigio MultiPad 7 Prime Plus

Tableta Prestigio MultiPad 7 Prime Plus (cod Pmp7280c) e o alegere bună pentru cei care o tabletă foarte ieftină și nu cred că veți găsi multe modele mai ieftine decât aceasta. Majoritatea tabletelor ieftine sunt chinezești doar că acesta e oferită de un producător din Cipru. Nu e un producător nou pe piața din România deoarece oferă ebook readere, gps-uri și alte dispozitive. Acesta poate fi considerată alternativă la modele de la E-Boda sau Allview. Spre deosebire de alte tablete ieftine acesta e realizată din materiale de bună calitate și vine cu toate accesoriile necesare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

O parte din accesoriile incluse pot fi vizionate în pozele de jos și la sfârșitul articolului (în clipul acela). Aspectul e unul reușit, dar nu ca și cel de la alte modele de tablete Prestigio cum ar fi MultiPad 2 Ultra Duo.

Tableta
Tableta
Cablul OTG și USB
Cablul OTG și USB

Specificații tehnice

Are un procesor decent pentru aplicații sau multitasking – 1GHz Cortex A8. Să sperăm că pe viitor vom vedea și procesoare Dual Core pe tabletele acestea. Ecranul de 7 inci e unul multi-touch și are o rezoluție de 800 cu 480 pixeli. Memoria internă nu e prea mare și e normal să fie așa pentru o tabletă foarte ieftină, de aceea e bine să alegeți și un card de 4 sau 8GB. Utilizatorul nu are la dispoziție 4GB deoarece și sistemul de operare Android ocupă ceva spațiu. E vorba de Android 4.0 și nu cred că va primi viitoare upgrade-uri.

Multitaskingul e bun chiar și cu 512 MB RAM. Puteți juca ceva jocuri datorită procesorului grafic Mali 400. Ca și dotări are: difuzoare stereo, cameră web de 2MP, card reader, suport pentru multe formate media, ieșire audio, USB de tip micro și tehnologie WLAN. Puteți conecta un stick de memorie prin intermediul cablului OTG care e inclus.

Autonomia oferită e de 4 ore pentru redare video și 16 ore de ascultat muzică. Pe lângă aplicațiile preinstalate, puteți instala și alte aplicații de pe pe Google Play deoarece are acea aplicație instalată.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un preț atractiv, are o construcție de calitate, e portabilă, fiabilă, cameră frontală și suport pentru carduri.

Minusuri: nu are Jelly Bean.

Concluzie

Acest Prestigio MultiPad 7 Prime Plus e o tabletă nouă care oferă chiar și suport flash datorită sistemului de operare, deoarece Android 4.1 nu mai oferă suport flash. Deci un sistem de operare mai vechi oferă și unele avantaje. Jos am pus un clip cu despachetarea acestei tablete:

Te-ar mai putea interesa