Prestigio MultiPad 7.0 Ultra+, tabletă ieftină

Prestigio MultiPad 7.0 Ultra+ e o alegere destul de ieftină deoarece nu are 3G și configurația nu e una high-end. Pot spune că puteți naviga fără probleme pe acesta, puteți folosi orice aplicație și chiar puteți să o folosiți cu o singură mână. Spatele ei e pe roșu dar nu prea contează deoarece partea din față e neagră ca la restul tabletelor. Accesoriile incluse cele standard (pentru acest brand) și sunt destul de bune. Jos am pus un clip care vă poate ajuta să vă faceți o idee mai bună. Dacă nu are 3G, atunci e nevoie de un hotspot în apropiere, oricum prin WiFi viteza de transfer e mai bună.

Pe partea dotări, nu am ce să-i reproșez, totuși nu pot spune că excelează la mai toate capitolele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul e unul cu un singur nucleu și are o frecvență de 1 GHz. Pentru cei care vor să încerce jocuri, ar trebui să aleagă unul cu un procesor Dual Core sau Quad Core, iar placa video integrată să fie Mali 400. Ecranul TFT LCD de 7 inci are o imagine de 800 cu 480 pixeli. La capitolul memorie are 512 MB RAM iar la stocare are doar 4GB, dar se poate opta pentru un card de memorie.

Pe partea de dotări are: difuzoare stereo, cameră web, slot pentru card, WiFi etc. Sunt dotările care le găsiți și la alte tablete compacte sau mai mari. La tabletele foarte performante, unele dotări sunt mai bune. Are doar 305 grame care nu e mult pentru dimensiunile sale. Sistemul de operare e Android 4.2 Jelly Bean iar acesta se mișcă destul de bine chiar și cu acele specificații.

Plusuri: sistemul de operare e Android 4.2, autonomie de maxim 4 ore pentru redare video, ușoară și compactă.
Minusuri: are doar 512MB RAM.

Prestigio MultiPad 7.0 Ultra+ nu e cea mai performantă tabletă dar cu siguranță va fi utilă la un așa preț. Dacă vreți o tabletă pentru o perioadă mai lungă, atunci e nevoie de un buget mai mare dar și de un model superior ca și performanțe. E bine ca o tabletă să aibă 1GB deoarece veți instala și niște aplicații iar multe dintre ele oferă și notificări (vor rula în fundal).

Te-ar mai putea interesa