Prestigio MultiPad 7.0 Prime Duo 3G, tabletă ieftină

Tableta Prestigio MultiPad 7.0 Prime Duo 3G e una destul de reușită ținând cont de ce oferă și cât costă. Nu cred că veți găsi o altă tabletă care să aibă 3G și procesor Dual Core în acest preț. Totuși, aceasta nu e o tabletă foarte performantă însă există și alte modele dacă nu sunteți mulțumiți de aceasta. Întradevăr, sunt aplicații care consumă din memoria RAM chiar dacă nu sunt pornite, deci era bine să fi avut măcar 1GB. Deasemenea, tabletele sunt perfecte pentru navigare web, socializare etc. Poate că nu e cea mai bună soluție office, dar există programe similare cu cele de pe PC sau laptop.

Pentru lucru, vă recomand un laptop iar pentru oraș și excursii, o tabletă e binevenită. Chiar și pentru acasă, o tabletă pare a fi alegerea corectă deoarece contarea la internet se face rapid. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Un procesor de 1.2 GHz e decent deoarece are 2 nuclee și Mali 400. Nu are un procesor grafic prea performant dar mi se pare destul de bun cam pentru orice. Ecranul multi-touch e unul de tip TFT LCD și are o rezoluție de 800 cu 480 pixeli. Pe partea de memorie are 512 MB RAM și o memorie internă de 4GB. Pe partea de comunicații are bluetooth, WiFi și 3G. Bineînțeles, e nevoie de o cartelă SIM cu abonament sau opțiune de internet.

Autonomia de lucru poate să difere în funcție de cum folosiți tableta, dar ea e în jur de 4 ore de redare video. Toate tabletele cu 3G au și GPS, astfel puteți să o folosiți ca un sistem de navigație și vă puteți folosi de hărțile preinstalate ale programului ori de cele online (dacă aveți Google Maps). Sistemul de operare e Android 4.1 care e destul de fluent și performant. Nu are nevoie de cine știe ce componente hardware pentru a rula decent. Pentru jocuri e nevoie de ceva mai mult și ar fi bine să alegeți o tabletă mai performantă dacă vreți să încercați jocuri 3D.

Plusuri: are Android Jelly Bean, 3G, preț atractiv, fiabilă, accesorii interesante, autonomie de circa 4 ore, arată bine și altele.
Minusuri: nu are la un așa preț.

Prestigio MultiPad 7.0 Prime Duo 3G e un gadget destul de reușit care merită încercată și chiar dacă acest brand vi se pare necunoscut, e unul apărut de mult timp pe piața electronicelor.

Te-ar mai putea interesa