≡ Meniu

Prestigio MultiPad 5080

Dacă sunteți în cătarea unei tablete de dimensiuni potrivite atunci o recomandare ar fi tableta Prestigio MultiPad 5080 care vine cu procesor ARM Cortex-A8 de 1.0 GHz. Am ales să scriu despre aceasta deoarece are un ecran superb de 8 inci în format 4 pe 3 are e ideal pentru navigare web. Într-adevăr, sunt puține tablete de 8 inci însă o alternativă mai ieftină cu ecran de 8.4 inci e MultiPad 3384. Dar e o recomand pe aceasta deoarece are și cameră web de 2 MP iar diferența de preț e aproape insesizabilă. Camera web poate fi de folos pentru video chat sau realizarea de autoportrete, iar dacă această caracteristică nu vă e de folos puteți alege alternativa cu ecran mai mare. E oferită de un producător foarte bun de ebook readere, tablete și alte gadgeturi. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Husa

Specificații tehnice

Procesorul de care se folosește această tabletă e unul single core și anume un model ARM Cortex-A8 care are o frecvență de 1 GHz. Pentru o astfel de tabletă cred că e decent și în special că se adresează persoanelor pasionate de internet și citit (poate fi folosit precum un ebook reader). Ecranul acestei tablete e unul tactil TFT de 8 inci cu rezoluție 800 cu 600 pixeli. Capacitatea memoriei RAM a acestei tablete e de 512 MB care e suficientă pentru a rula mai multe aplicații în același timp. Memoria internă de 4 GB poate fi extinsă cu un card micro SD deoarece are cititor de carduri integrat. Pe partea de multimedia are și: un difuzor, cameră web de  2 megapixeli și suport pentru cele mai uzuale formate video, foto, audio sau text.

La capitolele porturi și comunicații MultiPad 5080 vine cu mufă jack pentru căști de tipul 3.5 mm, conectivitate USB 2.0 și Wi-Fi. Aceasta nu vine cu conectivitate 3G deoarece e destul de ieftină iar o tabletă cu 3G costă cel puțin 1300 lei. Autonomia acumulatorului Li-Po de 5400 mAh e de 6 ore de muzică și 4 ore de redare video. S-a optat pentru o baterie Li-Po deoarece e foarte ușoară și astfel tableta cântărește doar 510 grame. Ar trebui să mai precizez că tableta are senzor G și sistemul de operare Android 2.3 numit și Gingerbread.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: husă de foarte bună calitate inclusă în pachet, preț atractiv, interfață proprie, USB 2.0, performantă și funcție ebook reader.

Minusuri: autonomia putea fi mai bună.

Concluzie

Tableta Prestigio MultiPad 5080 poate fi cea mai bună alternativă la un ebbok reader în special că are un ecran foarte generos și poate reda jocuri, clipuri sau filme chiar și la calitate 1080p. Jos puteți viziona prezentarea acestei tablete și accesoriile incluse:

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • gabi

    s-a oprit si nu mai pote fi pornita

  • Naşul

    Ar trebui să o duci la garanţie.

Lasă un comentariu