Prestigio MultiPad 4 Ultra Quad 8.0 3G, tabletă performantă

Tableta Prestigio MultiPad 4 Ultra Quad 8.0 3G nu e una ca oricare alta și se poate observa ușor din numele său și prețul mi se pare destul de bun. Se poate observa joc că ecranul său nu e cel clasic în format 16 pe 9, ci e unul în format 4 pe 3. Astfel, puteți citi mult mai bine și chiar și pentru jocuri poate fi mai bună. Acuma depinde și de preferințele fiecăruia, însă în general tabletele mai mari sunt mai apreciate de cei care vor să le folosească acasă. Cele de 7 inci sunt ceva mai mici dar și mai ușoare. Nu e sigura tabletă de la acest brand și de aceea puteți să o luați doar ca și o recomandare. Majoritatea sunt destul de reușite și performante.

În acest buget nu vă veți putea lua un laptop sau desktop, iar cu o tabletă puteți chiar să folosiți aplicații de tip office. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Quad-Core de 1.2 GHz e un Cortex-A7 iar placa video e una decentă (puteți juca jocuri 3D). Ecranul său are o diagonală bună – 8 inci, iar rezoluția sa e de 1024 cu 768 pixeli. Pe partea de imagine, panoul IPS îmbunătățește imaginea (mărind unghiurile de vizibilitate). Cu 1 GB de RAM puteți beneficia de un multitasking bun iar pe partea de memorie de stocare are 16GB.

Pe partea de dotări are: difuzoare stereo, cameră web HD, slot pentru card, cameră de 5MP, 3G etc. Cu conectivitate așa de bună puteți naviga pe web fără probleme iar dacă e un hotspot în apropiere, mai bine alegeți să vă conectați prin WIFI (e gratuit și viteza e mai mare dar ține și de semnal).

Plusuri: are Android 4.2, autonomie de circa 6 ore, bluetooth, 3G, fiabilă și ușor de folosit.
Minusuri: nu are un ecran prea detaliat.

Prestigio MultiPad 4 Ultra Quad e un gadget interesant și care poate fi chiar mai performant și mai util decât un laptop (depinde cu ce fel de laptop îl comparați). Nu mi se pare greu de folosit având în vedere că nu trebuie să umblați prin meniuri și doar să utilizați aplicațiile corespunzătoare (are preinstalate, dar puteți instala și altele).

Te-ar mai putea interesa