Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85, tabletă quad

Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 e o tabletă foarte bună care vine ca o alternativă la iPad Mini, însă nu o întrece pe aceasta din urmă la niciun capitol. iPad-ul de care ziceam are un sistem de operare mult mai avansat, iar pe partea hardware stă mult mai bine, ecranul fiind și el mai bun. Dar, și prețul produsului Apple e dublu, dacă nu triplu.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un gadget cu hardware ok – procesor quad core și 1GB memorie RAM. Astfel, nu o să aveți probleme în a rula cele mai noi jocuri și aplicații.
Alături am pus o imagine din care puteți observa că tableta arată foarte bine, din față parcă ar fi o clonă de iPad.

Tableta
Tableta

Din poza de mai sus se poate vedea că are un aspect foarte plăcut, având un ecran da 7.85 inci cu o rezoluție aproape HD (1024×768 pixeli). Procesorul cu care e dotat e unul Rockchip RK3188 cu patru nuclee, iar placa video e o Mali 400… tot de tip quad core. Puteți face și niște poze decente deoarece vine cu cameră web (de 0.3MP) și cu o cameră principală de 2MP.
Din păcate la capitolul memorie vine cu 8GB memorie, dar poate fi mărit cu card de memorie de până la 32 de GB.

Plusurile acestui model sunt aspectul plăcut, fiabilitatea ridicată și costul mic. Pe partea de extensibilitate stă foarte bine deoarece în Android Market o să găsiți o mulțime de jocuri pentru ea.
Din păcate ecranul nu e unul HD, ci aproape HD. Nu are nici 3G integrat, dar puteți conecta un adaptor wireless pe USB așa încât să beneficiați de Internet și acolo unde nu există wi-fi.

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii în totalitate, pe piață fiind puține modele cu specificațiile acestea și al acești bani.
Pentru a vedea mai bine ce poate acest model vă recomand preview-ul de alături deoarece e un review destul de bine realizat.

Te-ar mai putea interesa