Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85, tabletă Quad Core

Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85 e o tabletă destul de performantă și spun asta deoarece are un Quad Core de 1.6 GHz. Chiar și restul componentelor hardware joacă un rol destul de important. Există destul de multe tablete performante de la acest brand iar standardul e suficient de bun și aici mă refer la configurații. Androidul rulează decent chiar și pe tablete cu Dual Core, dar pentru cei care instalează multe aplicații, e nevoie de mai mult. Plus că există și multe jocuri interesante care le puteți încerca și multe sunt gratuite. Pe lângă programele preinstalate, puteți instala altele din Google Play.

Ținând cont de dimensiunea ecranului, nu e o tabletă mare și poate fi ținută într-o singură mână fără probleme. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul său mi se pare decent și poate reda jocuri chiar și la detalii 3D. Placa video integrată e Mali 400 iar dacă vreți ceva mai bun trebuie să aveți un buget mai mare. În general, tabletele de la astfel de branduri sunt ieftine dar și bune. Pachetul incluse accesoriile standard de la acest brand și uneori conținutul e mai bun decât cel al altor tablete.Ecranul de 7.85 inci e evident din numele său și e unul 768p, deci e aproape HD.

Are destulă memorie RAM și memorie internă (1GB, respectiv 16GB). Are WiFi, bluetooth, cameră frontală, porturile standard și altele. Tabletele mai scumpe oferă o autonomie mai mare dar poate că nici nu o veți folosi prea des sau pentru o perioadă foarte lungă. E bine să luați pauze din când în când.

Plusuri: ecran destul de bun, preț atractiv, performanțe bune, 16GB stocare, suportă carduri mari și altele.
Minusuri: nu are 3G incorporat.

Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85 e o alegere bună chiar dacă nu are cel mai nou Android, cele mai bune componente, orice mai bună autonomie de pe piață. Poate va primi viitoare upgrade-uri la 4.4 dar nu prea cred deoarece nu are 1.5 GB RAM. deci e nevoie de un hardware mai bun dar și așa Jelly Bean e destul de fluent și performant. Jos am pus un clip cu despachetarea modelului cu 3G.

Te-ar mai putea interesa