Prestigio MultiPad 3384

Dacă întotdeauna ţi-ai dorit o tabletă, dar n-ai avut să dai 2000 de lei pe anumite modele a apărut tableta Prestigio MultiPad 3384 care are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Chiar dacă preţul e sub 1000 lei dotările sunt de top, având un procesor ARM Cortex A8 single core de 1 giga, ecran de 8,4 inci şi memorie internă de 4 giga.

Procesorul putea fi dual core, dar 1Ghz e o frecvenţă destul de mare şi cred că e nu o să aveţi probleme cu aplicaţiile solicitante. Adevărul e că Android 2.3 nu consumă aşa de mult şi memoria de 512 RAM va fi suficientă.

Imagini

Pachetul
Cutia

Detalii

Dacă flash-ul de 4 giga vi se pare mic atunci puteţi insera un card de 32 giga maxim şi astfel să extindeţi memoria lui Prestigio 3384 ca la 7074 sau 5080.

Fiind de la un producător cunoscut pentru ebook reader-ele sale de nota 10 e normal ca şi acest tablet să aibă funcţie de reader. Evident că autonomia nu va fi de săptămâni datorită ecranului color, dar bateria ţine destul de mult deoarece Androidul e destul de optimizat.

Tableta de faţă are chiar şi suport pentru vizionarea clipurilor de pe YouTube şi ast se poate vedea prin itermediul aplicaţiei de YouTube, a browserului implicit sau a browserului Dolphin HD. Suportul pentru Adobe Flash ar trebui să existe, măcar sub formă de Flash Lite.

Păreri pro şi contra

Ecranul de 8,4 inci vă va facilita vizionarea de filme la rezoluţia de 800 pe 600 şi această dimensiune dar şi greutatea de jumătate de kilogram va face din Prestigio MultiPad 3384 un dispozitiv uşor de transportat.

Din păcate nu are suport nativ pentru 3G, dar având un port USB bănuiesc că puteţi insera un stick de Internet şi există pe ‘net suficiente tutoriale care să vă arate cum se face acest lucru. Un alt minus ar fi lipsa camerelor pentru video telefonie şi a celei pentru fotografiat, dar analizând preţul cred că putem trece uşor peste aceste lipsuri.

Per ansamblu e o tabletă care eu aş recomanda-o în cazul în care vreţi ceva ieftin şi lite din punct de vedere al dotărilor. E ieftină deoarece nu are cameră şi procesor dual core nu că ar fi slabă sau altceva. Procesorul dual core e mai mult o fiţă deoarece în momentul de faţă nu există aplicaţii care să aibă nevoie de super procesoare.

P.S.: În clip e tot un model cu ecran de 8,4 ţoli, însă versiune sistemului de operare e 2.1 şi de aceea meniurile nu arată chiar ca la cel cu Android 2.3. Dar, la exterior tot aşa arată.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Prestigio MultiPad 3384”

  1. Eu am varianta MultiPad 3384 si cred ca e vorba tot de modelul de fata. Cui nu-i place cum arata meniul poate sa-l personalizeze cu un launcher care sa imite Android 4. In Market exista multe variante free dar pe mine m-a incantat cel mai mult unul platit care costa 10 RON. Ma refer la ADW Launcher Ex dar a fost disponibil la un pret foarte bun de curand.
    Eu o detin si o recomand.

  2. Buna, ma intereseaza daca se poate folosi (daca da, cum?) skype sau yahoomsg (sau alte programe) cu optiunea „call”. Multumesc

Comentariile sunt închise.