Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8

Tabletele Allview și E-Boda au concurență și din partea altui brand – Prestigio. Acesta a scos de curând pe piață modelul Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8 pmp7280c care vine cu niște caracteristici tehnice top, un sistem de operare la zi și o culoare foarte interesantă și unică în același timp. Nu costă deloc exagerat deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un gadget de top. Poate fi utilizat în multiple scopuri cum ar fi gaming și sarcini multimedia – vizionat filme, ascultat muzică.

Aspect

E un model cu ecran de 8 inci a cărui rezoluție e aproape HD de 1024 x 768 pixeli. Fiind unul cu panou IPS o să beneficiați de unghiuri excelente de vizibilitate. Din imaginile de alături se poate vedea că are și o cameră web de 0.3 megapixeli care e una foarte bună pentru convorbiri via Skype. Pachetul e unul destul de bogat, conținând și o husă – lucru caracteristic produselor Prestigio. Pentru unii probabil că ecranul e cam mic și de aceea cred că un model cu 9.7 inci precum MultiPad Ultra Duo pmp5597d ar fi mai bun.

Meniu start
Meniu start
Multitasking
Multitasking

Caracteristici tehnice

Vine cu tehnologie de ultimă generație deoarece are CPU Dual Core RK3066 ARM Cortex A9 1.60GHz și GPU Quad Core Mali 400 MP. Are memorie de 8 giga din care doar 6 giga sunt utilizabili deoarece 2-3 giga sunt ocupați de sistemul de operare. Vine cu sistem de operare Android 4.1 și cu suport pentru Android Market/Google Play ceea ce înseamnă că puteți instala ce programe sau aplicații vreți. Nu doar ecranul cu rezoluție HD e de lăudat, ci și faptul că are două difuzoare calitative.

Păreri pro şi contra

Pro: vine și cu o borsetă; hardware-ul e unul destul de nou; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; bateria ține undeva la 5 ore; are două camere din care una poate fi utilizată pentru fotografiat și filmat; playerul integrat e unul foarte capabil în a citi fișiere media cât și formate caracteristice ebook.
Contra: era interesant dacă era disponibil în mai multe culori.

Concluzie

Dacă ești pasionat de tehnologie de ultimă generație atunci acest model ar fi un model foarte bun de tablet PC pentru citirea presei, vizionat filme și diferite jocuri. În momentul de față e disponibil doar pe alb, iar din clipul de alături puteți vedea un review foarte reușit. Eu nu zic că lipsa 3G-ului e un minus deoarece multă lume nu are nevoie de așa ceva și de aceea nu are rost să dai bani în plus.

Te-ar mai putea interesa