Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0, tableta ieftină

Tableta Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0 e o alegere excelentă dacă vreți ceva ieftin și fiabil. E vorba de un brand cunoscut care oferă gadgeturi destul de performante în acele prețuri, iar conținutul pachetului e destul de bun (n general, e inclusă o husă). Îmi place interfața acestei tablete și e aceeași la mai toate tabletele cu Android Jelly Bean. Oricum există launchere care modifică aspectul icoanelor, adaugă efecte și multe altele. Chiar dacă ați un brand favorit, nu văd de ce nu ați vrea să încercați o tabletă de la un brand diferit și experimentat.

Prețul acestui gadget e foarte bun și nu sunt alternative mai bune decât aceasta (mă refer strict la alte tipuri de gadgeturi portabile – telefoane, laptopuri). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Un procesor Dual Core e suficient de performant 1.5 GHz deoarece are și o placă video integrată destul de bună – Mali 400. Nu e cea mai bună placă video dar cu siguranță poate reda filme și unele jocuri 3D. Pentru performanțe mai bune, vă recomand tabletele Quad Core care costă mai mult dar și restul componentelor sunt ceva mai bune.

Ecranul IPS de 800 pixeli e unul destul de bun și puteți interacționa ușor folosind tehnologia touch. Pe viitor cred că se va renunța la tastatura fizică sau oricare alte butoane, dar e nevoie și de sisteme de operare compatibile.

Are 1GB RAM și memoria internă e una de 8GB dar utilizabilă e mai mică. Pe partea de dotări are: o cameră web de 0.3MP, o cameră principală de 2MP, slot pentru card, WiFi și port jack pentru căști. Versiunea de Android e 4.1 care e satisfăcătoare.

Plusuri: e ieftină, spațiu de stocare de 8GB, 3G prin modem extern, procesor grafic decent etc.
Minusuri: nu are o versiune de Android prea nouă.

Tableta Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0 e una nu chiar nouă dar poate mulți dintre voi nici nu aveți nevoie de un sistem de operare recent lansat, procesor Quad Core, GPS, 3G etc. Jos am pus un clip destul de util deoarece veți putea observa mai bine tableta în caz că poza de sus e prea mică.

Te-ar mai putea interesa