Prestigio MultiPad 1GHz

O tabletă ieftină şi bună recent apărută în oferta eMAG este tableta Prestigio MultiPad 1GHz (sau Multipad PMP7100C) cu procesor de 1GHz, sistem de operare Android v2.2 de culoare argintie-gri (Silver Gray). O alternativă mai nouă cu preț mai mic și ecran de 7 inci e MultiPad 3074. Preţul este undeva la 1.000 de lei. Aceasta ar putea fi o alternativă la tablele PC deja existente pe piaţă, oferind un ecran generos de mare şi dacă cei 10 inci nu sunt suficienţi, puteţi conecta tableta PC la un ecran exterior prin portul HDMI al acesteia.

Tableta Prestigio MultiPad 1GHz poate fi un gadget destul de util atunci când plecaţi într-o mini excursie deoarece are o durata de viaţă a bateriei este peste medie. Ecranul generos de mare potae fi util atunci când vizionaţi clipuri, filme sau chiar când navigaţi pe internet deoarece are Wi-Fi. Deci vă puteţi conecta la internet la diferite hot spot-uri. Are suficiente porturi şi butoane poziţionate în lateral, toate acestea pentru a-ţi uşura utilizarea sa. Acesta vine cu multe aplicaţii instalate, iar folderele au forma unor insigne care sunt destul de reuşite în care găsiţi chiar şi jocuri precum Angry Birds.

Poze

Din lateral
Din faţă

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Multipad PMP7100C are procesor ARM Cortex A8 la o frecvenţă de 1 GHz. Ecranul TFT LCD are o diagonală de 10,1 inci şi are rezoluţia unui netbook, adică 1024 cu 600 pixeli. Acesta este unul de tip Multi-touch cu 16 milioane de culori. Poate fi şi un gadget mobil foarte performant deoarece se descurcă la fel ca ări altă tabletă PC în jocuri pentru că are accelerator grafic 3D OpenGL 2.0 şi senzorul G (giroscop). deci poate fi o experienţă de neuitat pentru cei ce nu au deja un smartphone sau o tabletă similară.

Capacitatea memoriei e de 256 de MB, iar a hard disk-ului de tip flash e de 8 giga. Tableta Prestigio MultiPad 7100C este destul de subţire şi uşoară (480 de grame) şi are un design foarte elegant. La capitolele multimedia, comunicaţii şi porturi tableta Prestigio MultiPad are difuzoare stereo, microfon incorporat, cameră web de 0,3 MP (VGA), cititor de carduri, port HDMI, 2 USB-uri 2.0, bluetooth + EDR şi Wi-Fi.

Autonomia de lucru a acumulatorului Li-Polymer de 6000 mAh este undeva la 7 ore de redare video şi 36 de ore redare audio. Tableta Prestigio MultiPad 7100C suportă mai toate formatele video şi foto şi vine cu sistem de operare Android Froyo versiunea 2.2.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: uşor, ieftin, ecran generos, procesor performant, design modern, porturile şi butoanele sunt poziţionate inteligent.

Ca minusuri: nu are funcţie de telefon (3G).

Concluzie

Tableta Prestigio MultiPad 1GHz este cea mai bună alternativă atunci când nu aveţi un buget aşa de mare şi doriţi să faceţi o adevărată investiţie.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Prestigio MultiPad 1GHz”

  1. Prestigio a mai scos si alte tablete destul de reusite ca și aceasta tableta prestigio multipad, de 7 si 8,4 inci, parca… Dar aceasta se pare ca este cea mai reusita dintre ele. Cat despre firma, cica este din Cipru. Acesta vinde europenilor, asiaticilor si chiar africanilor produse ieftine la o calitate destul de buna. Modelele mai vechi veneau cu procesoare de 700 mhz dar cu hard ceva mai generos. Din pacate nici un model lansat de pana acuma marca Prestigio nu are functia 3G. Insa modelul de 10.1 inci are un avantaj fata de vechile modele prestigio multipad si anume al prezentei bluetooth-ului., dar bineinteles are si un soft ceva mai nou si mai bun, Android v 2.2. Cea de 7 inci este ceav mai patratoasa si parca mai usor de utilizat. Sa speram ca vom vedea si un model cu functie telefon.

  2. Tableta Prestigio Multipad este una dintre cele mai ieftine tablete de pe piață și cred că are un succes destul de mare la români deoarece este ieftină și destul de performantă la un așa preț.

Comentariile sunt închise.