Prestigio MultiCenter Box PAB2411, player cu Android

Dacă ți-ai cumpărat un televizor anemic (unul care nu e Smart) atunci singura ta soluție pentru a naviga pe net, a instala aplicații și de a beneficia de conținut premium de pe net e prin achiziționarea unui media player… de preferat unul cu Android. Un astfel de player e Prestigio MultiCenter Box PAB2411, iar dacă oarecum ai reticențe în a cumpăra acest aparat deoarece crezi că e prea mare și prea scump atunci trebuie știut că e cât un telefon mobil (cu aproximație) și că are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pentru a-ți face o părere despre cum se prezintă am pus o imagine alături, iar la final e un clip video cu aparatul. Poți vedea că telecomanda e mai mare decât aparatul.

Pachetul
Pachetul

Pe partea de specificații poți vedea că se descurcă formidabil deoarece are sistem de operare Android 4.2, procesor dual core și 1GB memorie RAM. Spațiul de stocare nu e mare, ci de doar 4GB, însă nu ai nevoie de mai mult deoarece la aparat poți conecta un card micro SD ori diferite unități exterioare.
Vizual se prezintă foarte bine, iar greutatea e de 185 grame, deci puțin mai mare decât cea a unui smartphone (telefon inteligent).

Acest aparat o să insufle viață în aparatul tău TV mai ales că suportă aplicații din Google Play Store, vine cu porturi de rețea și are un hardware rapid. Deci, dacă ești un pasionat de torrente atunci le poți descărca folosind aplicația uTorrent din Android Market, iar după aceea te poți uita la ce ai descărcat… că e vorba de un film gratis ori de un document.
Un dezavantaj minor e faptul că nu are procesor quad core.

Deci, dacă vrei un televizor de tip Smart TV atunci cu aparatul acesta o să-l poți transforma în așa ceva. Normal că are și Wi-Fi integrat, adică o să poți conecta televizorul la internet fără a folosi un cablu. 😉
Și alături e clipul de care vă povesteam mai sus. E în germană, dar eu zic că aparatul e prezentat foarte bine.

Te-ar mai putea interesa